Montaż pakietu gti??
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- zeton88
- Mały gagatek
- Kontakt:
Montaż pakietu gti??
Witam jutro mam zamiar zamontowac pakiet gti mam wszytko kompletne odswiezyłem strukture, wszystko pięknie ale no co zamontowac nakładki na nadkola progi chyba na tasme dwustronna?
EDiTION ONEviewtopic.php?f=87&t=326905
- maniek8855
- Forum Master
oczywiście chodzi o mk II ? nakładki na blotniki na wkręty lub na spinki są w nich otwory, na spinki bardziej estetycznie, a na wkrety lepiej sie trzyma, progi na klej do szyb jak nie mas zlistew montażowych, ja mam na klej i nic sie nie dzieje i jest ladnei i równo
Ostatnio zmieniony pt kwie 16, 2010 11:38 przez maniek8855, łącznie zmieniany 1 raz.
- zeton88
- Mały gagatek
- Kontakt:
Dokładni chodzi o mk2 mam wszytsko do progów listy montazowe tez mam i chyba je przyczepie tak jak w oryginale na tasme dwustronna
EDiTION ONEviewtopic.php?f=87&t=326905
Montaż pakietu gti??
Podłączam się pod temat. Mianowicie poszukuje zaczepów o nr 191 853 913.
Pytanie gdzie je można dostać bądź czym zastąpić?:>
Pytanie gdzie je można dostać bądź czym zastąpić?:>
Montaż pakietu gti??
Podłączam się do tematu. Czy jest na forum jakis tutorial jak zamontować pakiet gti? jak zrobić z sierpami (metoda z nitami) oraz listwy progowe.. ja akurat mam listwy montażowe.
zdjęcie mojego pakietu :
zdjęcie mojego pakietu :
moje MK2 VR6 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=578825
Re: Montaż pakietu gti??
Mam gdzies kilka takich
W błotnikach masz ori kwadratowe otworki i w sierpach tez są otwory, jak załozysz to się pokryją i nitami jak w oryginale to przymocujeszaugust_90 pisze: jak zrobić z sierpami (metoda z nitami)
listwy montazowe są przyklejane na tasme dwustronną do progu auta. Polecam tak zrobić.august_90 pisze:oraz listwy progowe.. ja akurat mam listwy montażowe
Mój mk2 z VR6 TURBO pod maską http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=372052
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
MK1 robi się viewtopic.php?f=86&t=540709" onclick="window.open(this.href);return false;
w12 na codzień
- jozek88
- Użytkownik
- Kontakt:
Montaż pakietu gti??
to ja mam pytanie jakiej tasmy najlepiej uzyc?? i jak wyglada ori listwa montazowa pod pakiet GTI?
K1 GTI by Jozin :)viewtopic.php?f=87&t=508979