U Ciebie te kola lepiej siadly, tylko wlasnie zaloz dekielki i bedzie cacy.

louderr_88, ale teraz o ktorej dupci mowisz .?

Moderator: G0 Karcio
pewnie niebawem wrzuce zdjecie z dekielkami i bez to sami ocenicie.golf3dawid pisze:Fajnie załóż dekielki bo bez lipa![]()
Patrząc na foto tego golfa u góry to wcale nie trzeba zderzaka us by fajnie pupa, wyglądałaUzytkujesz auto na codzien?
no własnie, nie jest to coś jak przecietne zw1 czy moje poprzednie rondle, ktore kazdy od razu utożsamiał z tamtą felgą.louderr_88 pisze: Tamta felga wzór bardziej tradycyjny ale oklepany bo wygląda jak ZW1, na zlocie przeszlibyście obok obojętnie.
A przy tych bym sie zatrzymał![]()
opony napewno narazie zostają, są w bardzo dobrym stanie pozatym na tych gumach nie wygląda źle.KoJ@K pisze: a oponki chyba nawet moglyby zostac.felgi w tych kolorach sa pisane temu autu.
z tył 15 mm dystans. bez dystansów kola od srodka ocierają o plastikowe osłony amorów, napewno sprawdze, jak siądzie na 10mm dystansie bo akurat takie mam. ni ewiele brakuje, zeby błotnik wskoczył miedzy rant a opone jak na moje okopatryk173 pisze: Jak się ranty nadkoli oprą o ranty kół będzie mistrz. Chyba że nie lubisz takich spasów
później ubranie i tak już nie miało znaczenia więc wiesz..miskieusz pisze: co do pomocniczki... biała bluza do brudnej roboty?:p
nie mam podciętej póki co. na zime jak zmienialem na serie to od razu zalozylem nowe odboje i osłony- odboje skróciłem solidnie z myślą, ze na sezon idzie air. opiera sie tak jak widac czyli o błotniki/oponękillerx pisze:Podłużnice masz podciętą ? Jak u Ciebie z odbojami na tą chwile ? Auto siada na nich czy na nadkolach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości