BORA sedan - pakiet zender
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Witam. Moja Bora posiada pakiet stylistyczny firmy Zender, progi, lotkę i dokładkę tył. Auto w taki stanie kupiłem, i teraz mam dylemat czy wrócić stanem do ori. Pakiet chyba mało popularny w PL, znaleziony tylko na ebayu. Hot or not?
- kamil_leon
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wrzuć jakieś zdjęcia swojego auta - będziemy mogli się wypowiedzieć.
Pozdro!
no ja bym wracał do ori, ale w ori masz kilka możliwości co do dokładki to basic v6 i gli, progi to chyba tylko gli. Może jakieś podchodzą z mk4?
Pokaż ja to wygląda na twoim aucie, na zdjęciu lotka jest ok, ale progi i zderzak średnie. Ale zender to jakość pewnie OK.
Z tyłu wygląda dosyć ciekawie, lotka i zderzak.
Pokaż zdjęcia swojego auta. Jak w większości przypadków wszystko to kwestia gustu, jednemu się podoba drugiemu nie.
Dla mnie to na obrazku jest ok
Pokaż zdjęcia swojego auta. Jak w większości przypadków wszystko to kwestia gustu, jednemu się podoba drugiemu nie.
Dla mnie to na obrazku jest ok
GTB...
- marusiek1992
- Mały gagatek
jak dla mnie też jest ok. będziesz sie wyróżniał na tle inny borówek, a źle to nie wygląda wręcz przeciwnie
SBL GRUPA ŚLĄSK
Nie wygląda źle, ale mogłeś się postarać o lepsze zdjęcia żeby było widać dokładnie całe auto.
Planujesz zrobić wydech tak ja na zdjęciu z 1 postu?
Planujesz zrobić wydech tak ja na zdjęciu z 1 postu?
GTB...
Wydech zostaje ori. Może ma ktoś pewny patent na klejenie progów. Kolejny raz po kolejnej zimie odstają za przednim kołem i dostaje mi się tam masa syfu. Te dokładki od zendera kończą się już bardzo nisko od strony przednich drzwi i zahaczam o każdy ponad 5cm krawężnik.
- kamil_leon
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zajebisty ten pakiet. Zostaw, bo nie wygląda to wieśniacko i się wyróżnia na tle wszędobylskich ori borek. Lotka na klapie to już miodzio.
Masz inne reczy do zrobienia, typu jakas fajna fela do tego
Masz inne reczy do zrobienia, typu jakas fajna fela do tego