Alarm samochodowy CAR PROTECT BX1000
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam czy ma moze ktos jakis schemat i zdj jak to podpiac do golfa ?? bo za chholery nie pojmuje tych kolorów ;((
1 minuta szukania może 90 sek. http://bowi.com.pl/alarm-samochodowy-bx-1000_5674t" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobrze ale mi chodzi dokłądnie w golfie III gdzie co i jak bo nie wiem nie moge tego zrozumiec
oddaj do elektryka, zrobi Ci to za kilka groszy, bo jak nie umiesz czytać ze schematu elektrycznego to coś popierdzielisz
Ale chodzi ze ja chetnie sam
duzo robie przy swoim aucie sam ale tego to nie wiem chciałbym cos od a do z D:D opis
duzo robie przy swoim aucie sam ale tego to nie wiem chciałbym cos od a do z D:D opis
tak od a do z to ciężko jest opisać, jak bym stał obok Ciebie to bym Ci to szybciej wytłumaczył, zresztą wszystko widać na schemacie który jest na stronce, co kolega wyżej podał przeglądałem to i trudne nie jest, z tego modułu alarmu wychodzą przewody, bądź są wtyczki jakieś które się podpina, i poszczególne przewody wpinasz tam gdzie potrzeba i już. Wszystko jest opisane w instrukcji którą otrzymałeś razem z alarmem np. przewody brązowe z tej centralki łączysz z "plusem" kierunkowskazu, czarny z centralki do minusa, najlepiej do aku, ale można podpiać do aku i np do bloku silnika, różowy z "plusem" klaksonu itp wszystko jest na schemacie , jak byś był z okolic łodzi, to bym Ci to za kilka piwek mógł zrobić
he he w poządku ale do łodzi troche dalego włąsnie nie mam instrukcji do tego w pudełku bo dostałem mam jeszcze minicar system cos takiego i tez nie mam własnie shematu a kolory w aucie kabelki gdzie to najlepiej wpiac ?? koło kiery w bagaju czy jak >
tu masz schemat elektryczny http://bowi.com.pl/instrukcje/001994.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
a gdzie to wpiąć, ciężko mi powiedzieć, najlepiej tak by nie było widać, nie ciąć przy samej kierze przewodów, tylko gdzieś głębiej
a gdzie to wpiąć, ciężko mi powiedzieć, najlepiej tak by nie było widać, nie ciąć przy samej kierze przewodów, tylko gdzieś głębiej