Tarcze i klocki 288.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Tarcze i klocki 288.
Witam serdecznie.
Jestem w trakcie kupna tarcz i klocków do golfa i zastanawiam się nad zmianą na większe z 256 na 288 (zwrotnice, zaciski, tarcze, klocki) i mam pytanko czy ode podejdą mi do felgi 15" na zimę? O lato się nie pytam bo posiadam 17" więc raczej bez problemu. Proszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam Tomek.
Jestem w trakcie kupna tarcz i klocków do golfa i zastanawiam się nad zmianą na większe z 256 na 288 (zwrotnice, zaciski, tarcze, klocki) i mam pytanko czy ode podejdą mi do felgi 15" na zimę? O lato się nie pytam bo posiadam 17" więc raczej bez problemu. Proszę o pomoc.
Dziękuję i pozdrawiam Tomek.
Tarcze i klocki 288.
I znów rzucanie informacji przez ludzi którzy tylko "coś przeczytali"
Nie każda 15" wejdzie na 288, przykładem może być tu felga z mk3 gti która ledwo wchodzi na 280 (i to z ciężarkami bitymi na zewnątrz)
Nie każda 15" wejdzie na 288, przykładem może być tu felga z mk3 gti która ledwo wchodzi na 280 (i to z ciężarkami bitymi na zewnątrz)
Tarcze i klocki 288.
Nie przeczytali, tylko sprawdzali u siebie na aucie. Jeśli jest jakiś model, który nie wchodzi to biję się w pierś - nie wiedziałem, bo nie przymierzałem wszystkich 15" jakie wyszły. Jednak, żeby doprecyzować i nikt więcej się nie czepiał...tomek1211 ori stalaki 15" wchodzą.Shmatan pisze:tylko "coś przeczytali"
Gran Turismo Iniezione
- Michał_1977
- _
- Auto: Golf mk2 (ARL)
Golf mk5 (BKD)
Audi A3 8L (ASZ)
Audi A3 8P (BMM) - Silnik: Zły!
- Kontakt:
Tarcze i klocki 288.
Sporo jest felg 15",które nie wejdą na 280mm nawet.przemal pisze:Jeśli jest jakiś model, który nie wchodzi to biję się w pierś
Na przykład moje poprzednie felgi Ats Cup nie chciały wejść...
Tarcze i klocki 288.
przemal, rozumiem, w takim razie sorry bo myślałem że to kolejny post z grupy "nie mam pojęcia, ale ktoś mi kiedyś powiedział że...".
Tarcze i klocki 288.
Shmatan spoko, nie mam w zwyczaju powielania niesprawdzonych informacji i pisania głupot ale jak już tak się stanie to przyjmuję na klatę.
Gran Turismo Iniezione
Tarcze i klocki 288.
Spoko spoko chłopaki bez spiny już wszystko zakupione i działa bez zarzutów. Wszystko mieści się jak powinno powiem tak hamulce - szatan
PS. Można zamknąć ew. zostawić dla kolejnych pokoleń
PS. Można zamknąć ew. zostawić dla kolejnych pokoleń
Tarcze i klocki 288.
Witam, odgrzeję trochę temat. Także mierzę się z zamianą tarcz na 288 i moje pytanie jest takie: od czego dopasować tarcze pod 4x100 oraz do jakich ET owe tarcze się mieszczą bo nie chciałbym rezygnować z moich RM-ów.
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
MOJE AUKCJE !! http://allegro.pl/listing/user/listing. ... id=5370146
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Nie trąb bo jadę na glebie ! Zaraz podłogę sobie rozj**ię
Mnóstwo części do mk2, mk3 seat ibiza cordoba, toledo, polo, passat b3 coś potrzebujesz? zapytaj na PW
ABF - Ale Będzie Frajda
Tarcze i klocki 288.
może pomyśl nad zmianą nie na 288mm a na 280mm wtedy nie będzie problemu z tarczami zaciski zostawisz te co masz tylko jarzma inne potrzeba i tarcze i więcej modeli 15'' wejdzie bo na 288mm to duża część 15'' nie wchodzi
Mój Mk4 =====> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=472504
Tarcze i klocki 288.
Rozumiem dzięki za pomoc
Mój Crayzolowy golf GT viewtopic.php?f=87&t=454903
ABF - Ale Będzie Frajda
ABF - Ale Będzie Frajda
Tarcze i klocki 288.
Skoro dyskusja na temat wyzej zakończona podepnę się pod temat
mianowicie: jestem na etapie składania zwrotnic z heblami 288, wyczyszczone pomalowane ale- czy jarzma są zamienne lewo-prawo? o ile po zacisku mozna łatwo wywnioskować (zaworek odpowietrzający musi być u góry) to z jarzmami nie jest tak łatwo- jedna posiada numer 4 [7399] i druga 6 [7399]
prosze o pomoc
mianowicie: jestem na etapie składania zwrotnic z heblami 288, wyczyszczone pomalowane ale- czy jarzma są zamienne lewo-prawo? o ile po zacisku mozna łatwo wywnioskować (zaworek odpowietrzający musi być u góry) to z jarzmami nie jest tak łatwo- jedna posiada numer 4 [7399] i druga 6 [7399]
prosze o pomoc
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski