Wymiana nagrzewnicy!!!!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Wymiana nagrzewnicy!!!!!
Nadszedł jej kres, i z tego powodu potrzebuje jakiejś fotoporady do tego jak ja wymienić.Noże ktoś ma jakis link bo nie moge znaleść .Problem dotyczy mk2.
...pomału do celu......w planach Suka GS 500, na początek oby sił wystarczyło :hmm:
- WarMachine18
- Ma gadane
- Kontakt:
w dziale porady znajdziesz pomoc tam jest jak wymienic nagrzewnice, ale powiem ci tyle ze jest przy tym dlubania a dlubania ja z kumplem w 4 god zrobilismy to. i jak bedziesz to robil to ostroznie zebys nie polamal sobie plastikow i pamietaj gdze byly te zatrzaski bo mi chyba ich z 3 zostalo i niewiem gdzue wczesiej byly zycze powodzienia
Danger War Machine Incoming
-
- Mały gagatek
zerknij na stronkę http://czescivw.republika.pl/nagrzew.html są tam zdjęcia chyba z siro II to to samo co II może coś ułatwi pozdro
Sprawa wcale nie jest tak skomplikowana jak się wydaje. Po prostu nie jest to wdzięczna robota ze względu na rozbebeszanie plastików wewnątrz auta. Ale nie jest to na tyle złożona żeby wymagała fotoporad. Wystarczy trochę intuicji. Ja sobie poradziłem stosunkowo szybko i bezboleśnie. I nic nie połamałem hehe!!!