Po demontażu deski rozdzielczej
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam. Rozmontowałem sobie deskę rozdzielczą i od trzech dni walczę z instalacją szyb elektrycznych i modułu komfortu, postępy nawet nieźle idą, lecz dziś rano mój samochód został przepchnięty bez mojego udziału i wypadło na dywanik przedni kółko jak na zdjęciu poniżej. Pomoże ktoś zidentyfikować co to jest i gdzie się znajduje?
And remember respect is everything! VCDS 18.5.2, BDM , liczniki grupa VAG (od najstarszych do najnowszych).
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
kamil1555, są na tym jakieś numery ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Bardzo malutkie: 800 971 882 (mam nadzieję, że dobrze odczytałem)
And remember respect is everything! VCDS 18.5.2, BDM , liczniki grupa VAG (od najstarszych do najnowszych).
ta czesc ma nr. 8D0 971 882 jest to pierscien zabezpieczajacy, ochronny na slupek A
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
Zaczynam składać dzisiaj deskę rozdzielczą. Udało się znaleźć miejsce tego elementu. Słupek A dziura przez, którą wchodzi wtyczka do drzwi.
- bruzdi29
- Gadatliwa bestia
- Auto: Skoda Superb 2010 combi PLATINUM
- Silnik: CFGB
A z ciekawości spytam, długo ściągałeś deskę ?
Korzystałeś może z jakiejś instrukcji ? Mnie czeka wymiana nagrzewnicy wiec mam demontaż przed sobą dlatego za wszelkie informacje/wskazówki na ten temat będę wdzięczny
Korzystałeś może z jakiejś instrukcji ? Mnie czeka wymiana nagrzewnicy wiec mam demontaż przed sobą dlatego za wszelkie informacje/wskazówki na ten temat będę wdzięczny
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=400126" onclick="window.open(this.href);return false; TEMAT AKTUALIZOWANY ! 09.08.2013 !
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
1.9 TDI AHF 110 KM ---> 140 KM na eibach-ach
Kupię :
Tunel środkowy przedni
Sprzedam części do mkIV :
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=119&t=544829" onclick="window.open(this.href);return false;
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
bruzdi29, na forum są opisy jak zdemontować poszczególne części... co do czasu to zależy jaką masz wprawę. W około pół godziny spokojnie można wywaiić całe wnętrze (fotele, podłoga, słupki, podsufitka, deska)
kto nigdy tego nie robil to nawet w 2h nie da rady bo bedzie zastanawial sie nad kazdym elementem jak go sie demontujeQto pisze:W około pół godziny spokojnie można wywaiić całe wnętrze (fotele, podłoga, słupki, podsufitka, deska)
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
CRS200, dlatego napisałem
Jak pierwszy raz to na zdjęcie i założenie dzionek musi liczyć...
Qto pisze:zależy jaką masz wprawę
Jak pierwszy raz to na zdjęcie i założenie dzionek musi liczyć...