mam golfa 4 z 99 silnik 1,6 sr chcial bym sie zapytac czy w nim jest rozrząd kolizyjny czy bezkolizyjny. co ile powinno sie wymieniać pasek i jaki najlepiej kupić.
z góry dziękuje
wymiana rozrządu
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
wymiana rozrządu
luki963, jeśli się nie mylę to kolizyjny , ja robię co 60 tysi , pasek Conti , rolki INA , pompa Hepu lub SKF
wymiana rozrządu
a jakie sa tego koszty, ile czau potrzebuje mechanik na to i czy z tym jest duzo roboty???
wymiana rozrządu
Za wymianę dałem 150 zeta , zostawiłem autko przed pracą o 7 , o 15 odebrałem , ceny sprawdż na allegro choć ja graty brałem w sklepie moto
- checin
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf IV
- Silnik: ALH
wymiana rozrządu
Witam, nie będę specjalnie zakładał nowego tematu może ktoś mi tu pomoże. Mam do wymiany rozrząd w golfie IV 98r 1.9 TDI (ALH 90KM)
Pytałem w sklepie motoryzacyjnym o zestaw INA cały komplet ~700zł czy to dobra cena? Czy ma ktoś może gdzieś jakiś zaufany sklep internetowy?
Pozdrawiam
Pytałem w sklepie motoryzacyjnym o zestaw INA cały komplet ~700zł czy to dobra cena? Czy ma ktoś może gdzieś jakiś zaufany sklep internetowy?
Pozdrawiam
Kupie:
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji
- komplet spryskiwaczy lamp pod xenon
- dokładkę przednią i progi 25th
Sprzedam:
- Carbonowe dekory: listewki pionowe, panel klimatyzacji