W co łatwo doposażyć Golfa IV?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- slawko333
- Forum Master
- Kontakt:
dziwnie wyposazali te golfy, ja mam mk4 gti tdi, drewniane dekory, reczny skora, grzane fotele, recaro, klima manual, el szyby i lusterka, spryski lamp, a nie mam mawet mfa
u mnie za to był z tempomat, gdzie w SDI z tego co wiem nie było opcji tempomatu, cyt. instrukcji: "urządzenie utrzymujące prędkość (dla silników powyżej 55kW)".
- piotrekkk.84
- Nowicjusz
Re: W co łatwo doposażyć Golfa IV?
Co do tej lampki z W8 ona bedzie pasowała na wtyczke od Golfa bez problemu wyciagam stara podlanczam nowa ? Druga sprawa jak wyciagnac tamta stara zeby wyszla cala? Co trzeba zrobic?
Lampka pasuje, ale wtyczka już nie. Musisz sklecić przejściówkę lub "na chama" przylutować przewody. Dodatkowo jeden przewód ciągniesz pod podsufitką i lewą osłoną słupka do włącznika świateł - podświetlenie przycisków.piotrekkk.84 pisze:Co do tej lampki z W8 ona bedzie pasowała na wtyczke od Golfa bez problemu wyciagam stara podlanczam nowa ?
Schemat przejściówki masz tu: http://www.passatplus.de/umbauten/innen ... dapter.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Zdejmujesz szkiełko, odkręcasz dwie śrubki na śrubokręt gwiazdkowy i wyciągasz lampkę.piotrekkk.84 pisze:Druga sprawa jak wyciagnac tamta stara zeby wyszla cala? Co trzeba zrobic?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
A lampki z ochroną wnętrza?szczyku pisze:zapomnieliście panowie o oem bluetooth
Adek99, racja, najlepiej przeglądnąć całe FAQ i powypisywać
dodatkowy podgrzewacz na 3 świece
dodatkowy podgrzewacz na 3 świece
- Malik
- Skaryfikejszyn Modyfikejszyn
Z takich dodatkowych bajerów to jeszcze:
- osłonecznik z funkcją pilota do zaprogramowania pod bramę garażową
- kiedyś na allegro był boczek drzwi pasażera ze schowkiem na broń
- przyciski najrózniejszego rodzaju jak FUNK, dodatkowe oświetlenie do TaXi
-prawy boczek z drzwi z US'a z funkcją ryglowania
- klimatyzowany schowek
- osłonecznik z funkcją pilota do zaprogramowania pod bramę garażową
- kiedyś na allegro był boczek drzwi pasażera ze schowkiem na broń
- przyciski najrózniejszego rodzaju jak FUNK, dodatkowe oświetlenie do TaXi
-prawy boczek z drzwi z US'a z funkcją ryglowania
- klimatyzowany schowek
grzałka z35 tyż, , tv, licznik z wyświetlaczem ilosci gazu w zbiorniku, fotele tylne zamieniane w foteliki dla dzieci, zawieszenie do jazdy po złych drogach + osłona stalowa silnika.szczyku pisze:dodatkowy podgrzewacz na 3 świece
A co jeszcze można dołożyć (bo w/w to było montowane lub planowane do montowania - np nagrzewnica ma miejsce na grzałkę z35) to już aby wyobraźnia i portfel wystarczył
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
jeśli mowa była o lampce W8 to nie może zabraknąć do teko kompletu lusterka z passata B5FL czy Superb również z podświetleniem. http://www.bookkomp.pl/allegro/leon/lustro_wew2.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: W co łatwo doposażyć Golfa IV?
takie wlasie posiadam u siebie, dodam info ze ledy podswietlaja konsole po przekreceniu kluczyka w stacyjce, a nie po wlaczeniu swiatel jak to jest w przypadku lampki W8
Prezentuje się zacnie w połączeniu jeszcze z lampką na suficie - w nocy fajny klimat