Witam
Panowie mam pytanko odnosnie ciemnych lamp z przodu w mk4. Podobaja mi sie takie lampy, moge miec nowwe ciemne Valeo za 500zl ale nie wiem czy beda wizualnie pasowac bo z tylu mam lampy Pacyfic, z boku kierunkowskazy jasne clear i czy jak zaloze ciemne z przodu to bedzie to dobrze wygladalo?
Ciemne lampy przod
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Ciemne lampy przod
Zależy jaki kolor autka masz. Skoro Ci się podobaja to montuj, ew zmienisz kierunkowskazy na dymione.
Najwazniejsze, żeby Tobie się podobało.
Najwazniejsze, żeby Tobie się podobało.
Wszędzie dobrze ale w VW najlepiej :)
Ciemne lampy przod
Poszperaj w dziale nasze auta mk4. Może ktoś posiada interesujący cie kolor auta z ciemnymi lampami. Możesz również poprosić w dziale VT o wstawkę ciemnych lamp do twojego auta.
Ja początkowo bardzo chciałem soczewki depo z ciemnymi środkami do siebie, lakier LB5N. Dzięki forum i zdjęciom mk4 kilku użytkowników bardzo rozjaśniła mi się sytuacja jak to wygląda na aucie i teraz jestem przekonany na 200%, że kupię z jasnymi środkami, bo ciemne mi nie pasują - kwestia gustu
Ja początkowo bardzo chciałem soczewki depo z ciemnymi środkami do siebie, lakier LB5N. Dzięki forum i zdjęciom mk4 kilku użytkowników bardzo rozjaśniła mi się sytuacja jak to wygląda na aucie i teraz jestem przekonany na 200%, że kupię z jasnymi środkami, bo ciemne mi nie pasują - kwestia gustu
GTB...
- kamil_leon
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ciemne lampy przod
Trzeci temat odnośnie ciemnym lamp w tym tygodniu z czego drugi odnośnie Mk4
Kolego tak jak -michau- napisał, poproś o VT i będziesz miał pogląd jak to wygląda bo inaczej to każdy pisze co JEMU konkretnie się podoba.
Ważne też żeby wizja auta była spójna i całość dobrze się komponowała. Co do kierunku clear to mam taki w Leonie 1M i okleiłem folia przyciemniającą. IMO wygląda 5 razy lepiej niż ori. 15 minut roboty. Jak chcesz mogę wrzucić zdjęcia
Kolego tak jak -michau- napisał, poproś o VT i będziesz miał pogląd jak to wygląda bo inaczej to każdy pisze co JEMU konkretnie się podoba.
Ważne też żeby wizja auta była spójna i całość dobrze się komponowała. Co do kierunku clear to mam taki w Leonie 1M i okleiłem folia przyciemniającą. IMO wygląda 5 razy lepiej niż ori. 15 minut roboty. Jak chcesz mogę wrzucić zdjęcia
Pozdro!
Ciemne lampy przod
no właśniekamil_leon pisze:Trzeci temat odnośnie ciemnym lamp w tym tygodniu z czego drugi odnośnie Mk4