1.6 PN przerywa
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
1.6 PN przerywa
Witam, od jakiegoś czasu mój golfik nie chodzi na benzynie tak jak powinien, na LPG jest ok. Po odpaleniu i przygazówce przerywa, trzymam gaz wciśnięty a słychać tak jakbym dodawał i puszczał , dodawał i puszczał itd. A jak np. od razu jadę to też jak przycisnę to tak jakby też mu paliwa brakowało, dlatego na każdym biegu delikatnie i powoli muszę przyspieszać. Jak stoi na wolnych obrotach to czasem jest ok. a czasem już jakby przygasał. Przyznaje od razu że latem to mało kiedy jeździłem na benzynie ale jak jechałem to chodził normalnie. A to mi się dzieje od miesiąca może. Co mógłbym sprawdzić, może wskazówki jakieś.
1.6 PN przerywa
potencjometr przepustnicy a co do przygasania na wolnych obrotach to standard, nastawnik wolnych obrotów
Re: 1.6 PN przerywa
Który to jest potencjometr przepustnicy? Bo nastawnik wolnych obrotów to ta biała pucha tak?Hubi14 pisze:potencjometr przepustnicy a co do przygasania na wolnych obrotach to standard, nastawnik wolnych obrotów
1.6 PN przerywa
http://www.gaznik.pl/opis_pierburg_28-30_2ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;