MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Noo gwincior konkretny i te lampy zbieraj graty i niedługo foty na aucie
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
afej skąd Ty wydobywasz te wszystkie graty, z pod ziemi? Wiosno przybywaj
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
Sprzedam Tanio : BRA Golf IV Boczki czarne bez elektryki 5d stan idealny
mały aktual zimowy
zdecydowałem się na centralny zamek na ori gratach. Pilot 3 przyciskowy, działa również bagażnik oraz domykanie szyb z pilota. Jako, że do tego trzeba było zmienić moduł komfortu na 1C0 to od razu silniczki szyb 1C1/1C0, żeby wykorzystać fisa do wyświetlania otwartych drzwi i bagażnika. Uporałem się w końcu z odskakującym ryglem tylnych lewych drzwi, wymiana zamka pomogła. Dead lock również nie działał, padnięta kostka stacyjki oraz stałe zasilanie na radiu, w końcu po wyjęciu kluczyka wyłącza mi się radio i po zamknięciu auta załącza się dioda. Kilka pierdół, a komfort znacznie większy
Po raz kolejny chciałbym podziękować koledze Andrzej4286 za ogarnięcie tematu
i taki mój prywatny samolot
zdecydowałem się na centralny zamek na ori gratach. Pilot 3 przyciskowy, działa również bagażnik oraz domykanie szyb z pilota. Jako, że do tego trzeba było zmienić moduł komfortu na 1C0 to od razu silniczki szyb 1C1/1C0, żeby wykorzystać fisa do wyświetlania otwartych drzwi i bagażnika. Uporałem się w końcu z odskakującym ryglem tylnych lewych drzwi, wymiana zamka pomogła. Dead lock również nie działał, padnięta kostka stacyjki oraz stałe zasilanie na radiu, w końcu po wyjęciu kluczyka wyłącza mi się radio i po zamknięciu auta załącza się dioda. Kilka pierdół, a komfort znacznie większy
Po raz kolejny chciałbym podziękować koledze Andrzej4286 za ogarnięcie tematu
i taki mój prywatny samolot
Ostatnio zmieniony sob sty 04, 2014 01:55 przez afej, łącznie zmieniany 1 raz.
- Andrzej4286
- TYLKO VW
Teraz full fis spełnia swoje zadanie
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
Nowy Nabytek Golf 6 Black Pearl viewtopic.php?f=94&t=600316" onclick="window.open(this.href);return false;
- TerrySound
- Gadatliwa bestia
- Auto: Mk4
- Silnik: 3.2
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Coś pięknego teraz jeszcze tylko delikatne czerwone podświetlenie klamek
Powiedz mi jaki miałeś moduł komfortu wcześniej? bo ja mam 1J0 959 799 AH i jest prawdopodobnie padnięty ,a nie ma funkcji domykania szyb i teraz nie wiem jaki kupić aby pasował i szło domykać szyby, będę wdzięczny za pomoc
Powiedz mi jaki miałeś moduł komfortu wcześniej? bo ja mam 1J0 959 799 AH i jest prawdopodobnie padnięty ,a nie ma funkcji domykania szyb i teraz nie wiem jaki kupić aby pasował i szło domykać szyby, będę wdzięczny za pomoc
Moja A4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=574208" onclick="window.open(this.href);return false;
dawid7737, moduł 1J0 959 799 AH musi mieć domykanie szyb z pilota
SPRZEDAM RADIO GAMMA V + ODTWARZACZ CD STAN BDB + kostka na wyjście do wzmacniacza
- WWE GLIWIK
- Mały gagatek
- dawid7737
- Gadatliwa bestia
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
Oo jesteś pewny? to pewnie nie działa bo zepsuty ,tak samo jak już przednie drzwi się prawidłowo nie zamykają z pilota ,a z przycisku w środku nawet tylne prawe(ten bolec wskoczy ale zaraz wyskakuje) i oświetlenie nie działa po otworzeniu drzwi kierowcy...W&M-PITER pisze:dawid7737, moduł 1J0 959 799 AH musi mieć domykanie szyb z pilota
Sorki za off top
Jestem pewny ma na 100% domykanie, tylko żeby ta opcja działała musi być oczywiście aktywna
- Andrzej4286
- TYLKO VW
miskieusz, tylko odryglowuje
Moje BYŁE Wozidło viewtopic.php?f=89&t=420620" onclick="window.open(this.href);return false;
- hayperekpo
- VWGolf.pl Killer