Witam !
Niedawno zostałem szczęśliwym posiadaczem golfa 5.
Z poprzedniego auta został mi suboowfer oraz wzmacniacz, które chciałbym podłączyć do nowego nabytku
Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie najprościej przeprowadzić zasilanie od akumulatora oraz RCA?
(Najlepiej bez rozbierania połowy kokpitu, ponieważ na wiosnę audio pewnie będzie przełożone do innego auta, a przewody mogą być widoczne w niektórych miejscach, w samochodzie jeżdżą max 2 osoby więc nikt niczego nie zerwie
Golf V Prowadzenie przewodów wzmacniacza (RCA, Zasilanie +)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Żeby przejść z komory do wnętrza musisz zdjąć dół deski po stronie kierowcy oraz wyjąć akumulator i zdjąć jego podstawę.
Nad pedałami będziesz mógł przejść przez przelotkę.
Łatwiejsza droga to jedynie po błotniku przez szybę
Swoją drogą, jeśli to ma być "na chwilę" to czy warto się w to bawić?
Nad pedałami będziesz mógł przejść przez przelotkę.
Łatwiejsza droga to jedynie po błotniku przez szybę
Swoją drogą, jeśli to ma być "na chwilę" to czy warto się w to bawić?
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
No jeśli to jest osiągalne przełożyć przewody w ciągu 1h to może być na chwilę, jeśli to nie jest osiągalne to zapewne nie będę tego montował, tylko zainwestuje w dobre głośniki tylne, których niestety nie ma. (Jak to w ogóle możliwe?)
Aby nie robić syfu odkopie lekko
Z powodu braku czasu nie grzebałem nic w gofrze, puściłem przewód zasilający i zostaje mi problem przewodu RCA
Jakieś sugestie, podpowiedzi jak by go przełożyć przez deskę?
Z powodu braku czasu nie grzebałem nic w gofrze, puściłem przewód zasilający i zostaje mi problem przewodu RCA
Jakieś sugestie, podpowiedzi jak by go przełożyć przez deskę?
Bobik021 wszystko zależy którędy chcesz puścić przewody RCA.
Zapewne zasilający puściłeś lewym progiem, więc RCA wypadałoby puścić prawym lub środkiem.
Zerknij sobie w ten temat, jest tam trochę zdjęć z demontażu dołu deski: http://furmanka.blogspot.com/2007/12/mk ... aniem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zapewne zasilający puściłeś lewym progiem, więc RCA wypadałoby puścić prawym lub środkiem.
Zerknij sobie w ten temat, jest tam trochę zdjęć z demontażu dołu deski: http://furmanka.blogspot.com/2007/12/mk ... aniem.html" onclick="window.open(this.href);return false;
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .