Shmatan pisze:

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Shmatan pisze:
coś takiego? tylko że tutaj występuje na postoju..Kisielooo pisze:"zzzziiiiuuuuuuuuuu"
Zobaczymy, czy to jeden z nielicznych, który się zna? Mam nadzieje, że szybko odpiszesz co wykrył, bo kolega też nie wie co u niego piszczy w trawie.M A T E U S Z pisze:...gościa który na prawdę się zna na VW.
To chyba sam musisz konsekwentnie zadziałać z tym wentylatorem bo mój w toalecie robi gładkie "szuuuuuuuuuu"Uwierz, na forum jest dużo specjalistów, ale są bezradni przez takie wypowiedzi i brak konsekwencji w działaniu przez takich jak, wy.
Słuchaj kolego adiq, to forum to nie jest kabaret żeby próbować rozśmieszać forumowiczów.adiq pisze:Sprawdź czy wszystkie świece są dobrze wkręcone; może być przedmuch. pozdro
No właśnie się mylisz bo gdybyśmy mieli pisać cokolwiek tak bez przemyślenia to wiele byśmy nie pomogli ludziom. Zanim cokolwiek napiszesz to przemyśl czy to co Ci przyszło do głowy ma akurat sens bo pisanie na pałę co ślina na język przyniesieadiq pisze:na forum chyba chodzi o to żeby to co komu przyjdzie na myśl podpowiedzieć zgadza się czy się mylę?!
Ja to scharakteryzuje tak:Co to bziuuuuuuuuuuu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości