No to pomieszane są opony wszystkie w 1 worku.

Pozdro

oj nie! Ja mam skrajnie inne odczucie - miałem hankooki kinergy eco i nie powiem, żeby się na tym za pewnie jeździło. Semperity speed life (na których przejeździłem tegoroczne lato) były o niebo lepsze.boris_kafarrow pisze:Ja polecam hankooki, dobre opony i cenowo też nie ma jeszcze tragedii
Testy nie tylko są do opon sportowych na tory i sa testy przeprowadzane na normalnych drogach... Co do czegoś tańszego to Hankook, Yokohama, Vredestein to też warto wziąć pod uwagę.ZALEK pisze:a co mi z testów, ja po torze nie będę tym jeździł, te z wyższej półki są za drogie dla mnie szukam coś do 330zł sztuka, jeśli mówicie że hankook jest niezły to chyba warto go wziąć, ale są jeszcze falkeny i federale? Warte coś?
No Vredestein to raczej premium i cenowo bardziej na poziomie continentala itp...drogowskaz pisze:
Testy nie tylko są do opon sportowych na tory i sa testy przeprowadzane na normalnych drogach... Co do czegoś tańszego to Hankook, Yokohama, Vredestein to też warto wziąć pod uwagę.
'Pioter_ pisze:No Vredestein to raczej premium i cenowo bardziej na poziomie continentala itp...drogowskaz pisze:
Testy nie tylko są do opon sportowych na tory i sa testy przeprowadzane na normalnych drogach... Co do czegoś tańszego to Hankook, Yokohama, Vredestein to też warto wziąć pod uwagę.
Czyli się potwierdza, że są ze średniej półki....doggie pisze:Verdesteiny w Mk5 mi sie wyząbkowały
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości