Sound Golf IV
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Sound Golf IV
przeczytałem cały temat i krótko mówiąc : katalizator out , egr zaślepic rułke 2.5 cala puścic od miejsca gdzie był kat i na końcu są 3 wersje..tłumik bassowy tłumik przelotowy i kran w dół
- bananek1993
- Mały gagatek
Sound Golf IV
Ma Lin, miałem 2.25 cala po całości bez zadnego tłumika cała rura i dźwięk powietrza które upuszczała turbina w wydech był tak glośny ze jadac 50 metrów ulicą i wciskałem sprzegło to ludzie uciekali w krzaki. dźwiek jakby f16 przeleciało. jedynie co to przelotowy/basowy
Sound Golf IV
I dla mnie właśnie ten dźwięk upuszczania powietrza jest zzzzajebisty.
[youtube][/youtube][/quote]
jęczy jak zarzynany wieprzek.
[youtube][/youtube][/quote]
jęczy jak zarzynany wieprzek.
Sound Golf IV
Hehehe, de gustibus non est disputantum -
Przez okno w robocie - słyszałem kilka razy taki dźwięk - myślę TDI ale wyglądam a tam śmieciara - tylko niestety nie przyuważyłem co to za solówka była, w każdym razie świst był o wiele głośniejszy i myślę, że na tej samej zasadzie - przelot. Dodatkowo śmiech u mnie potęgował fakt, że to nie osobówka.
Przez okno w robocie - słyszałem kilka razy taki dźwięk - myślę TDI ale wyglądam a tam śmieciara - tylko niestety nie przyuważyłem co to za solówka była, w każdym razie świst był o wiele głośniejszy i myślę, że na tej samej zasadzie - przelot. Dodatkowo śmiech u mnie potęgował fakt, że to nie osobówka.
- Paviarotti
- Lord GTI
Sound Golf IV
Jak dla mnie porażka. Jeździ koło mnie ulicą kilka osób z takim przelotem i dźwięk jest niesamowicie denerwujący, bo nawet przy zmianach biegu przy niskich obrotach go słychać
Sound Golf IV
i to jest właśnie w tym fajne.Paviarotti pisze:nawet przy zmianach biegu przy niskich obrotach go słychać