Opony i felgi do Golfa MK IV, Bory
-
- Gadatliwa bestia
O ile dobrze kojarzę, to subaru ma otwór centrujący 56.1 a golf 57.1
- 1208Krzysiek
- Mały gagatek
Jednak z subaru jest troche lipa, mam jeszcze na oku z passata B4 czy to bedzie pasilo do MK4???Chodzi mi o ten centujacy czy jest taki sam jak w mk4?
Kupie emblemat 2,3 lub 1,8T
- 1208Krzysiek
- Mały gagatek
Kurcze a z tego subaru to niema szans zeby weszlo???
1208Krzysiek, jeżeli by miały bardzo duże et to można zastosować dystanse ze zmiennym centrowaniem. Inaczej otworu nie przeskoczysz. Można też myśleć nad toczeniem otworu centrującego - da się to zrobić stosunkowo prosto, ale potrzebujesz kogoś kto ma do tego sprzęt i umiejętności.
I zanim ktoś napisze że felga się na tokarce nie zmieści - zmieści się, na odpowiednio dużej ;] ew. można rzucić to na frezarkę i rozfezować
I zanim ktoś napisze że felga się na tokarce nie zmieści - zmieści się, na odpowiednio dużej ;] ew. można rzucić to na frezarkę i rozfezować
- 1208Krzysiek
- Mały gagatek
kurcze z toczeniem to nol problem ale chodzi mi oto zeby nie kombinowac chcial bym te alu na zime na juz http://tablica.pl/oferta/alufelgi-felgi ... 2815f4b0c6" onclick="window.open(this.href);return false; a to sa felgi z subaru jedni pisza ze beda pasic drudzy ze lipa , i moje pytanie czy ktos pchal takie fele do golfa
- golfindzer
- Użytkownik
cześć, pisałem wcześniej już tutaj, o felgach 16 do golfa, ale tak mnie forumowicze do większych przekonują, więc zapytam się czy macie jakieś 17, w dobrej cenie? i czy mogę prosić o jakieś fotki.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- golfindzer
- Użytkownik
czyli jakiś link? bo ja to się jeszcze nie orientuje w tych tematach wszystkich
golfindzer, to nie giełda
To się nie pytaj czy będą pasić tylko dowiedz się jaki mają otwór centrujący. Najprawdopodobniej za mały1208Krzysiek pisze:jedni pisza ze beda pasic drudzy ze lipa
1208Krzysiek jeżeli felgi są orginalne fabrycznie z subaru to otwór centrujący jest za mały i trzeba go przetoczyć bo ma 56 a vw 57, a jak felgi jeździły tyko na subaru to już inna bajka bo otwory mogą być różne
no nie tylko bo ABF też ma 5x100truckman pisze:1208Krzysiek, vr6 tylko
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
- 1208Krzysiek
- Mały gagatek
Teraz poczebuje rady jakie OPONY kupic na felgi 17 szerokie chodzi mi 205 ale nie wiem jaki profil zeby glupio nie wygladalo dodam ze zawieszenie mam seryjne , myslalem nad profilem 50 lub 55 ale?
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
1208Krzysiek, jak kupisz 205/50/17 to jak najbardziej będzie ok - 100% seria