Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd...
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Forum Master
Witam, do mocy +/-200Km, myślę, ze dolot spokojnie może być 50mm banti.
Jednak niech jeszcze inni się wypowiedzą.
Również uważam, że FMIC 550x140x65mm spokojnie do tej mocy wystarczy.
Pozdrawiam.
Jednak niech jeszcze inni się wypowiedzą.
Również uważam, że FMIC 550x140x65mm spokojnie do tej mocy wystarczy.
Pozdrawiam.
Tomek
-
- Nowicjusz
Panowie prośbę mam, ktoś posiada dokumentacje zdjęciową z robienia FMIC w ASZ-cie? Mam VW Bore
- trzeci5
- Forum Master
Re: Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd
mam kilka fotek jak robiłem w MK IV AJM,jak coś to daj znać to ci podeślęmarianek2000 pisze:Panowie prośbę mam, ktoś posiada dokumentacje zdjęciową z robienia FMIC w ASZ-cie? Mam VW Bore
- Paviarotti
- Lord GTI
trzeci5, może wrzuć tutaj, też bym chętnie pooglądał
-
- Forum Master
Witam, tu powinieneś znaleźć wszystkie potrzebne foty. viewtopic.php?f=160&t=406306" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pt lis 01, 2013 19:19 przez tomek08, łącznie zmieniany 1 raz.
Tomek
- trzeci5
- Forum Master
Re: Jak zrobic orurowanie do FMIC, gdzie kupić materiały itd
kilka stron wcześniej jest kilka moich fotekPaviarotti pisze:trzeci5, może wrzuć tutaj, też bym chętnie pooglądał
Cały czas mnie dręczy to po założeniu FMIC'a trzeba robić jakas korekte programu? mam chipa ale korekty po założeniu nie zrobiłem. Bedzie jakaś różnica czy to nic nie da?
Daje kilka fot FMIC w ASZ. Nie jest to pełna profeska ale wszystko szczelne jest nic nie leci
Daje kilka fot FMIC w ASZ. Nie jest to pełna profeska ale wszystko szczelne jest nic nie leci
To wszystko zalezy czy chcesz walczyc o jeszcze kilka koni...po zalozeniu Fmic tuner moze sobie pozwolic na troszke wiecej niz w przypadku seryjnego ic'ka...na twoim miejscu zapakowałbym wieksze turbo i dopiero wtedy zrobil korekte.
Antonioo, GBSów na bogato, dla pewności pozaciskane. Ten dolot do filtra powietrza jest tak w serii, z dołu, zza kratki zderzaka ?? Fajnie, że samemu ogarniane, no i ta naklejka zajebiaszczo mi się podoba.
Sprzedam:
http://otomoto.pl/audi-a3-C36336724.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/audi-a3-C36336724.html" onclick="window.open(this.href);return false;
KoJ@K, no a jak na bogatoo :p niechciało mi sie spawać wszystkiego całego układu najszybciej to podocinałem kwiasiaka i wstawiłem w domowym zaciszu na oko wyliczyłem silikony i tylko 1 mi został. Ktoś mi mówił ze lepiej na silikonach jeśli sie w domu robi bo wrazie W mozna dociągnać aa jak uspawany to sztywno moze być i jak Ci zabraknie to nooo sam ogarnełem to wszystko szczelne jest. To jest dolot do skrzyni biegów, tzn chłodzenie skrzyni tak miałem ORI zrobione jest dziura w bocznej ścianie od podłogi przeprowadzona ta rura i wchodzi w dokładke V6
z góry to wszystko wygląda tak, wiec wszystko schowane nie widac tylu silikonów
srubox, też już to przemyślałem moje turbo nie uciągnie już wiecej jest 1.5 szukam od ARL teraz tylko dorwać to..
z góry to wszystko wygląda tak, wiec wszystko schowane nie widac tylu silikonów
srubox, też już to przemyślałem moje turbo nie uciągnie już wiecej jest 1.5 szukam od ARL teraz tylko dorwać to..
Antonioo, A nie lepiej za tą samą kasę kupić brd, albo jakąś hybrydę?
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
eden1992, brd niechce podobno cieżko wstaje, a niektórzy tunery jak słyszą hybryde to podobno przed modzeniem modlą sie zeby wytrzymało ale ile w tym prawdy to niewiem. Np mój mi odradził hybrydy. Już lepiej kupić używke ori ARL.