YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na dole
tak ale po podcięciu nie siądzie na 90%. wlasnie w tym sęk..
bo ja chce podciąć ją ale po zimie
bo ja chce podciąć ją ale po zimie
Mój Golf tutaj
- Paviarotti
- Lord GTI
Mi się podoba ryjek z samą V6, Cupra jakoś tutaj średnio pasuje. Może na żywo efekt byłby lepszy.
Jak dla mnie już teraz jest baardzo nisko i więcej nie potrzeba
Jak dla mnie już teraz jest baardzo nisko i więcej nie potrzeba
- darrrrekdaro
- edismd.
wiadomo nie chce przegiąć najwyzej zobacz ejak to bedize lezec po podcieciu i dopiero cos pomysle
Mój Golf tutaj
Mi się nie podoba z tą dołożoną cuprową, przy tym zdesiu co masz, zostaw tą co jest.
Jest na to patent - zwykłą dokładkę wygnij dołem i podłóż pod nią np. kawałek gąbki. Niejaki jawa6rz tak kiedyś przyjechał na spota i bez aira tarł dokładką na małych nierównościach
mi tam cupra przy V6 się całkiem podoba:)
jakiś przewód ci szoruje po ziemi Moje zdanie jest takie, że jeśli Ci się podoba to czemu nie zakładać, jestem ciekaw jakby wyglądały te dokładki połączone w jedną całość
- darrrrekdaro
- edismd.
pewnie trzeba bedzie cos pokombinować. tak samo z dystansem na przód
dzieki młody ale te zdjecia są stare i wtedy przewód na maksymalnym obnizeniu wlasnie szorował. zmieniłem na nowy od razu i podwiesilem odpowiednio, juz jest wporzo
dzieki młody ale te zdjecia są stare i wtedy przewód na maksymalnym obnizeniu wlasnie szorował. zmieniłem na nowy od razu i podwiesilem odpowiednio, juz jest wporzo
Mój Golf tutaj
co do tego ciecia podluznicy, tezsie zastanawiam nad tym ale najpierw przy okazji wymiany podzespolow zawiecha mam zamiar spuscic auto na ziemie bez polosiek i sprawdzic czy to cos da te podciecie, chyba ze ty szybciej podetniesz
- darrrrekdaro
- edismd.
ciekawe ilu z was to licytowało jakis tydzien temu
dzisiaj zmienie akumulator profilaktycznie bo mama sprzedaje auto a ma aku roczny więc czemuby nie skorzystać z przekładki
i kupilem tez odboje ostatnio bo obecnie tragedia wiec teraz na zime załoze je przy okazji zmiany na seryjne zawieszenie. odboje bede musial przyciąć pod aira ale nie iwem ile co i jak
oprocz tego wsadzilem w lampke podsufitki białe ledy. okazalo sie ze kolo mnie gosc tym handluje w śmiesznych cenach to wzialem na próbe, swieci bardzo ladnie ale mam problem z tylnymi podsufitki bo one nigdy mi nie gasną tzn tlą się nawet jak auto jest zamknięte.. nie wiem czemu wiec narazie je wyjąłem i zostawilem seryjne żarówki. zrobie jakies foty moze wieczorem całego wnetrza na tych ledach i z nową klamką
dzisiaj zmienie akumulator profilaktycznie bo mama sprzedaje auto a ma aku roczny więc czemuby nie skorzystać z przekładki
i kupilem tez odboje ostatnio bo obecnie tragedia wiec teraz na zime załoze je przy okazji zmiany na seryjne zawieszenie. odboje bede musial przyciąć pod aira ale nie iwem ile co i jak
oprocz tego wsadzilem w lampke podsufitki białe ledy. okazalo sie ze kolo mnie gosc tym handluje w śmiesznych cenach to wzialem na próbe, swieci bardzo ladnie ale mam problem z tylnymi podsufitki bo one nigdy mi nie gasną tzn tlą się nawet jak auto jest zamknięte.. nie wiem czemu wiec narazie je wyjąłem i zostawilem seryjne żarówki. zrobie jakies foty moze wieczorem całego wnetrza na tych ledach i z nową klamką
Mój Golf tutaj
Czysta fizyka i elektronika ;] dolutować odpowiednio rezystordarrrrekdaro pisze:one nigdy mi nie gasną tzn tlą się nawet jak auto jest zamknięte
- darrrrekdaro
- edismd.
-
- Gadatliwa bestia
Tarnów AIR RIDE, 17'lime green, LB5N. zimówki założone
Nawet na stali mu dobrze przy takim obniżeniu
Tarnów AIR RIDE, 17'lime green, LB5N. zimówki założone
Uuuuuułaaa popieram przedmowce - zajebiaszczo Mu tak.