Folia na tylne lampy
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
Folia na tylne lampy
Witajcie.
Moje poszukiwania nie odniosły rezultatu i wolę zapytać się tutaj , a mianowicie: Posiadam Golfa IV i robię go na 2 kolory (czarny i niebieski), przez co szukam rozwiązania na tył i tu rodzi się pytanie: Czy czarna folia jest zakazana i policja bardzo widzi problemy w takim wypadku? Cały czas szukam okazji na Black Magic Colors, ale ciężko jest je trafić, a ja szukam jak najbardziej czarnuszych, aby wypełnić swój projekt Z góry dziękuje za odpowiedź
Moje poszukiwania nie odniosły rezultatu i wolę zapytać się tutaj , a mianowicie: Posiadam Golfa IV i robię go na 2 kolory (czarny i niebieski), przez co szukam rozwiązania na tył i tu rodzi się pytanie: Czy czarna folia jest zakazana i policja bardzo widzi problemy w takim wypadku? Cały czas szukam okazji na Black Magic Colors, ale ciężko jest je trafić, a ja szukam jak najbardziej czarnuszych, aby wypełnić swój projekt Z góry dziękuje za odpowiedź
Ride or Die...
- Mascrime
- Ma gadane
- Kontakt:
Folia na tylne lampy
ja mam u siebie całe lampy oklejone na czerwono, narazie nie miałem problemu z prawem, ale gdyby nie daj boże się doczepili to zerwę folie
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
- Auto: Passat B5 FL 1.8T
- Silnik: AWT
Folia na tylne lampy
deVelop, prawnie zakazane - tracisz homologacje...
co więcej pomyśl jeśli jakiś Pan gapa wjedzie Ci w tył z automatu twoja wina
co więcej pomyśl jeśli jakiś Pan gapa wjedzie Ci w tył z automatu twoja wina
Folia na tylne lampy
No właśnie tego się obawiałem... W takim razie będę poszukiwał jakichś ładnych lamp, choć ciężko znaleźć odpowiednie
Dziękuje za odpowiedzi
Dziękuje za odpowiedzi
Ride or Die...
Folia na tylne lampy
Nie do końca. Za spowodowanie kolizja obwiniony będzie ten który najechał. Nie dostosował prędkości.RA_FEEL_IT! pisze:co więcej pomyśl jeśli jakiś Pan gapa wjedzie Ci w tył z automatu twoja wina
tu się zgodzę.prawnie zakazane - tracisz homologacje...
Za oklejenie lamp zabierają dowód albo ściągasz folie. Ewentualnie Diagnosta nie podbije przeglądu.
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
Folia na tylne lampy
a co będzie jeśli powie Panu Policjantowi że nie widział dostatecznie dobrze świecących świateł stopu?
Folia na tylne lampy
Nic nie będzie. Ja nigdy nie trzymam hamulca stojąc na światłach, żeby nie oślepiać i żadne mi nie świecą z tyłu(mam dzienne). I co powie wtedy
.RA_FEEL_IT! pisze:że nie widział dostatecznie dobrze świecących świateł stopu?
- RA_FEEL_IT!
- Administrator
Folia na tylne lampy
na pewno dowód poleci,markus420 pisze:Nic nie będzie
nikt nie mówi o trzymaniu hamulca na postoju tylko o hamowaniu np. czerwone światłomarkus420 pisze:nie trzymam hamulca stojąc na światłach
jak sprawa by się skończyła (jeśli chodzi o winę) to nie chcę pisać bo takiej wiedzy nie mam,
sam osobiście skierowałbym sprawę do sądu
Folia na tylne lampy
ok.
Dobra już nie odbiegam od tematu. Zakończyłbym stwierdzeniem: deVelop, oklejasz folią na własne ryzyko. Nie jest to zgodne z przepisami prawa. Zrobisz jak będziesz chciał.
każdy ma takie prawo.RA_FEEL_IT! pisze:sam osobiście skierowałbym sprawę do sądu
Dobra już nie odbiegam od tematu. Zakończyłbym stwierdzeniem: deVelop, oklejasz folią na własne ryzyko. Nie jest to zgodne z przepisami prawa. Zrobisz jak będziesz chciał.