Wtryski 216 kilka pytan??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
piter007i, BOSCH byl sprzedawany tylko w komplecie, wszystkie inne to podroby, (dosc sporo tego na ebay, czy na czeskich forach).. sam mam znajomego ktory takie w czechach nabyl (made in brasil), i teraz proboje na allegro opchanc..
p14c3k, o właśnie, o to od początku mi chodziło, zatem będę patrzył jedynie na zestawy naprawcze
poleciał by plusik dla Ciebie ale niestety podpiąłem się do rozpoczętego już tematu, ale wielkie dzięki
poleciał by plusik dla Ciebie ale niestety podpiąłem się do rozpoczętego już tematu, ale wielkie dzięki
Bora TDI+0.216 17" Long Beach, Pro Kit,
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
Sprzedam:
Prawe, małe, elektryczne, podgrzewane lusterko europa kolor LA7W, 2 klamki LA7W, wkład lustra niebieski
-
- Forum Master
Witam, jeśli dobrze kojarzę, to można dostać same rozpylacze, ale najlepiej jakby się wypowiedział COWBOY
Kolega również poszedł do znanego i cenionego w moim regionie serwisu Diesla z zapytaniem o cenę ori końcówek 0,216cie, gość za ladą robił takie oczy kiedy powiedział, po co one mu. Końcówki mu sprzedali, nawet wyregulowali mu odpowiednio ciśnienia. Przy następnej wizycie w innej sprawie, pytali czy samochód jeszcze jeździ i czy naprawdę cos pomogła zmiana końcówek na większe, kiedy powiedział, że dało i to dość dużo, znów takie oczy.
Pozdrawiam.
Kolega również poszedł do znanego i cenionego w moim regionie serwisu Diesla z zapytaniem o cenę ori końcówek 0,216cie, gość za ladą robił takie oczy kiedy powiedział, po co one mu. Końcówki mu sprzedali, nawet wyregulowali mu odpowiednio ciśnienia. Przy następnej wizycie w innej sprawie, pytali czy samochód jeszcze jeździ i czy naprawdę cos pomogła zmiana końcówek na większe, kiedy powiedział, że dało i to dość dużo, znów takie oczy.
Pozdrawiam.
Tomek
To ciekawy co, co by sobie pomysleli jakby ktoś przyjechał na końcówkach 260 albo 270.
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
jesli chodzi o Boscha to tylko zestawy naprawcze, czyli komplet rozpylacz, przekładka i trzpieńtomek08 pisze:jeśli dobrze kojarzę, to można dostać same rozpylacze, ale najlepiej jakby się wypowiedział COWBOY