YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
Tarnów LB5N 17'lime green, filmik AIR RIDE str. 45 na dole
Kolejne gróbaśne MK4 się robi. Teraz tylko czekać aż się w projektach pojawi
- darrrrekdaro
- edismd.
tradycyjnie ,, POWOLI ,, dłubie bagażnik i na dzien dzisiejszy wyglada tak. za uchwytami narazie nie biegam bo mi sie nie chce, byc moze na dniach kupie paski na butlę dla ozdoby w kolorze brązowym
najpierw zrobiłem zdjęcia a potem przepolerowalem butle
manometry, wtyczka pilota i wyłącznik kompresora jest póki co są tak
popielniczke mozna zasunąć calkiem po odpieciu pilota wiec spoko. mano narazie sobie tam leżą, wprzyszlosci je zamocuje, podświetle i obszyje skórą xD
najpierw zrobiłem zdjęcia a potem przepolerowalem butle
manometry, wtyczka pilota i wyłącznik kompresora jest póki co są tak
popielniczke mozna zasunąć calkiem po odpieciu pilota wiec spoko. mano narazie sobie tam leżą, wprzyszlosci je zamocuje, podświetle i obszyje skórą xD
Mój Golf tutaj
butla na gaz jest, sub jest, co ci wiecej potrzeba? To nie Łada
A nie myślałes żeby zarzucić jakiś motyw na butle coś w stylu baterii czy coca coli ??
np.
np.
Ooo o bateryjka dobra. Ewentualnie jakiegoś red bula, albo NOS.
- darrrrekdaro
- edismd.
taki motyw z bateryjkami ni jets dla mnie żadnym problemem i mysllaem czy nie zrobić czegos wlasnie takiego ale w sumie sam nie wiem. te bateryjki spoko wygladają ale moja butla nie trzymalaby wymiarów takiej bateryjki bo jest dosyć szeroka i niezbyt długa, nie wygladaloby to chyba najlepiej ;/ ja mysle zeby uszyć dla niej kubraczek z jakiegos materiały fajnego i na koncach te paski przyczepić. kurde kwestia bagaznika to temat rzeka ;/ sam nie wiem co zrobic zeby bylo ladnie i oryginalnie heh
Mój Golf tutaj
fajny motyw z tą beteryją golf naprawde mega przedni , mam pytanko darrrrekdaro, co to za żarówki postojowe założyłeś? podasz nazwe albo lynk z allegro?
- darrrrekdaro
- edismd.
dzieki.
postojówki kupilem u siebie w mieście najzwyklejsze ledowe po 4 diody i od 2 lat nie mam z nimi zadnego problemu. to był mój pierwszy MOD haha niestety nie wiem co to za producent ... najzwyklejsze kupilem
postojówki kupilem u siebie w mieście najzwyklejsze ledowe po 4 diody i od 2 lat nie mam z nimi zadnego problemu. to był mój pierwszy MOD haha niestety nie wiem co to za producent ... najzwyklejsze kupilem
Mój Golf tutaj
Jak dla mnie red bull czy np. taki monster fajnie by tu wyglądało
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/ ... 4g1i6a.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Do ciemnego bagażnika taki monster mógłby ciekawie wyglądać. Po za tym chciałem pogratulować auta Cały czas czytam nowe posty w temacie i prawie od samego początku go śledzę. Golf co raz bardziej kozacki także tylko życzyć bezawaryjności i nowych modów
http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2011/ ... 4g1i6a.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Do ciemnego bagażnika taki monster mógłby ciekawie wyglądać. Po za tym chciałem pogratulować auta Cały czas czytam nowe posty w temacie i prawie od samego początku go śledzę. Golf co raz bardziej kozacki także tylko życzyć bezawaryjności i nowych modów
Ja dałem tylko taki przykład z tą baterią ale może być cokolwiek innego. Taki monster z tą skórką mógłby fajnie wyglądać.
- darrrrekdaro
- edismd.
hehe tak jak u mnie!to był mój pierwszy MOD