Gdzie dostac raczke pod dekory
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Poszukuje takiej raczki pod dekory , nigdzie nie moge znalesc, macie pomysly gdzie mozna dostac taka? dekor mam tylko potrzebuje czarny plastik w idealnym stanie
Uploaded with fotem.pl
Uploaded with fotem.pl
Ostatnio zmieniony pt paź 18, 2013 12:42 przez CRS200, łącznie zmieniany 1 raz.
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
zapytaj w ASO - jak się okazuje, tam czasem można znaleźć tego typu graty taniej niż używane na allegro ... kumpel kupił ostatnio całą rączkę, za chyba 17pln
MK4 Blue Brzydal
1.9 TDI ALH
90KM -> 120 KM
1.9 TDI ALH
90KM -> 120 KM
W ASO ta część występuje tylko z dekorem - tak mi się przynajmniej wydaje po nr w ETCE, bo kiedyś szukałem i nie znalazłem. Były trzy wersje: zwykła bez miejsca na dekor, alu z R32 i 25th Jahre oraz ta z dekorami. Dobrze by było, żeby można było kupić sam plastik bo cena z dekorem powala.
Gran Turismo Iniezione
Nie wydaje mi się zęby była jakaś wielka różnica pomiędzy tą ze zdjęcia a ori bez dekoru. Jak masz sam dekor to swoją rączkę wyczyść z gumy i pomaluj bolem do zderzaków. Będzie jak nowa, potem przyklej dekor.
Tak wyglądała moja rączka po renowacji
przemal, orientujesz sie jaka cena w aso ?
Jarek_NS, rozni sie bo raczka z dekorem ma wglebienie
Jarek_NS, rozni sie bo raczka z dekorem ma wglebienie
Sprzedam części do: VW GOLF IV różne wersje silnikowe
Musiał bym to zobaczyć ale myślę że szło by to pod szlifować.
Co do ceny w ASO to będzie z kosmosu pewnie z 400 pln
Odpisz numer i napisz do getem.
Co do ceny w ASO to będzie z kosmosu pewnie z 400 pln
Odpisz numer i napisz do getem.
Re: Odp: Gdzie dostac raczke pod dekory
Popieram koncepcję malowania lakierem do zderzaków - sam tak zrobiłem i wygląda to całkiem okJarek_NS pisze:Nie wydaje mi się zęby była jakaś wielka różnica pomiędzy tą ze zdjęcia a ori bez dekoru. Jak masz sam dekor to swoją rączkę wyczyść z gumy i pomaluj bolem do zderzaków. Będzie jak nowa, potem przyklej dekor.
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk
MK4 Blue Brzydal
1.9 TDI ALH
90KM -> 120 KM
1.9 TDI ALH
90KM -> 120 KM
CRS200 pisze:przemal, orientujesz sie jaka cena w aso ?
Dobry strzałJarek_NS pisze:Co do ceny w ASO to będzie z kosmosu pewnie z 400 pln
Nr części 1J3867171. Po tym jest jeszcze trzyliterowy kod dot. koloru dekora.
385zł ASO, getem.pl 330zł.
Gran Turismo Iniezione
Tak mi się właśnie wydawało bo kiedyś pytałem się alu rączkę i aż sobie usiadłem z wrażenia bo jest jeszcze droższe.
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
te ceny chyba ze słyszenia podane sąprzemal pisze:385zł ASO, getem.pl 330zł.
http://www.getem.pl/sklep/towar.1524.kl ... 1cnpx.html" onclick="window.open(this.href);return false; - nówka 214 z malutkim haczykiem są
dostępne tez pozostałe alu dekory jak kogoś pili to można skompletować , choć całość drogo wyjdzie
http://www.getem.pl/kategoria.2393.golf.4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Odp: Gdzie dostac raczke pod dekory
Ja pomalowałem na czarny półmat i też wygląda bardzo ładniePioter_ pisze:Jarek_NS pisze:Nie wydaje mi się zęby była jakaś wielka różnica pomiędzy tą ze zdjęcia a ori bez dekoru. Jak masz sam dekor to swoją rączkę wyczyść z gumy i pomaluj bolem do zderzaków.
Popieram koncepcję malowania lakierem do zderzaków - sam tak zrobiłem i wygląda to całkiem ok
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalk
Ja zamawiałem sobie nową nakładkę w ASO do Polo 2007. Co prawda nie w plastikowym drewnie a po prostu czarna. Niestety tak długo się ociągałem a zamówieniem, że podrożała z 59 do 65 zł...przemal pisze: CRS200 napisał(a):przemal, orientujesz sie jaka cena w aso ?
Jarek_NS napisał(a):Co do ceny w ASO to będzie z kosmosu pewnie z 400 pln
Dobry strzał
Nr części 1J3867171. Po tym jest jeszcze trzyliterowy kod dot. koloru dekora.
385zł ASO, getem.pl 330zł.
Nie kumam skąd ten zaciesz? Pytanie jest o dekor z drewnem a wklejasz alu...Zwykły czarny w gumie jest za 70zł ale co z tego?majster heniek pisze: te ceny chyba ze słyszenia podane są
http://www.getem.pl/sklep/towar.1524.kl" onclick="window.open(this.href);return false; ... 1cnpx.html - nówka 214 z malutkim haczykiem są
Dekor w drewnie jest na getem za dokładnie 328.73 zł brutto.
Gran Turismo Iniezione
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
Przepraszam Wszystkich za moje niedopatrzenie ( nie otwierałem fotki ) i myślałem że to zwykła czarna rączkaprzemal pisze:Nie kumam skąd ten zaciesz? Pytanie jest o dekor z drewnem a wklejasz alu..