[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
Ale ładny przebieg
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
środek malina, ciekawe jak będzie z nową kierą
przypomnij mi - fotele obszywałeś, czy takie trafiłeś?
przypomnij mi - fotele obszywałeś, czy takie trafiłeś?
widać od razu, że tylko w niedzielę do kościoła latatruckman pisze:właściciel 1922 rocznik
Kawałka drutu nie masz?sagano88 pisze:Tylko kontrolka ABS sie swieci bo mam urwana wtyczke przy kole.
Dawaj foto.
Sagano wrzucaj szanownemu gronu fotke, bo jest gnoj, a peppa to do mnie co 3 mi uty pisze zebym mu wyslal, ale niech ssie
- Paviarotti
- Lord GTI
Zajebiaszczo siadła kiera. Brakuje tylko kratek z Bory i grzania tyłków (trochę pusto w przyciskach).
Zaraz będziesz ssał.truckman pisze:ale niech ssie
Słaboo ta kiera wygląda. Teraz mi ten Golf w środku Polo przypomina. I jeszcze te ringi na zegarach.
a co, do Lady planowany montaż ?truckman pisze: peppa to do mnie co 3 mi uty pisze zebym mu wyslal
Graty za FULLFIS - kiera mi się bardzo podoba -
Wiadomo, że wszystko w swoim czasie - wiadomo, że idziesz w BLACK ( dekory, kiera itd) i pewnie nie jedno tu wpadnie:
- dlatego rozumiem brak nakładek na pedały - są black - mimo to ja bym tu jakieś widział
- ale np. kolor gałki jak i sama gałka w ogóle mi tu nie leży
- ringi w zegarach też je kiedyś miałem (jednak SE fajniejsze) - też jest tu chrom - jest też i FULLFIS
- kratki nawiewu - mi ich TU bardzo brakuje - dodatkowe red oświetlenie pasowało by do navi
Wiadomo każdy lubi co innego - ja zazdroszczę Ci najbardziej tego, że autko zimuje w garażu otulone kocykiem - no i dupowozu
Wiadomo, że wszystko w swoim czasie - wiadomo, że idziesz w BLACK ( dekory, kiera itd) i pewnie nie jedno tu wpadnie:
- dlatego rozumiem brak nakładek na pedały - są black - mimo to ja bym tu jakieś widział
- ale np. kolor gałki jak i sama gałka w ogóle mi tu nie leży
- ringi w zegarach też je kiedyś miałem (jednak SE fajniejsze) - też jest tu chrom - jest też i FULLFIS
- kratki nawiewu - mi ich TU bardzo brakuje - dodatkowe red oświetlenie pasowało by do navi
Wiadomo każdy lubi co innego - ja zazdroszczę Ci najbardziej tego, że autko zimuje w garażu otulone kocykiem - no i dupowozu
Nie. Ja mam kozacką, dwuramienną.KoJ@K pisze:a co, do Lady planowany montaż ?
A ja miałem taką, z audiny była ...
Ogólnie to była wersja amelinium sporting edyszyn, odpalana na guzik.
Ogólnie to była wersja amelinium sporting edyszyn, odpalana na guzik.