WRACAM Z EDITEM troche bylo przy tym pracy ale mam nadzieje ze warto

Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
do bmw nie dotarlem bylem tam chyba ze 6 godzin i nawet polowy nie obszedlem bmw widzialem tylko od alpiny i hamanatomson222 pisze:A było nowe BMW z napędem hybrydowym?
cargo109 pisze:do bmw nie dotarlem bylem tam chyba ze 6 godzin i nawet polowy nie obszedlem bmw widzialem tylko od alpiny i hamanatomson222 pisze:A było nowe BMW z napędem hybrydowym?
no niestety ale jeszcze moze mi sie uda jutro dokonczyc ogladanie bo mam w planach sie wybrac jak tylko spotkam to napewno dowiesz sie jak wygladaJakubPietka4 pisze:cargo109 pisze:do bmw nie dotarlem bylem tam chyba ze 6 godzin i nawet polowy nie obszedlem bmw widzialem tylko od alpiny i hamanatomson222 pisze:A było nowe BMW z napędem hybrydowym?
Kurcze, szkoda trocheJa w sumie najbardziej jestem ciekaw jak wyglądała z bliska ta ich nowa hybryda :p
no niestety kolego nie mam:/ jak myslicie mozna tu jeszcze wrzucic foty innch marek? chetnie bym sie z wami podzielilspider1122 pisze:Mi sie szczególnie spodobał SciroccoMasz może więcej jego fot?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości