moje a4
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
moje a4
motorówka straszna... czemu ten przód tak wysoko sterczy?
Dokładka pod zderzakiem to jakieś nieporozumienie.
A cokolwiek więcej powiedzieć ciężko, bo wrzuciłeś 2 fotki i ani słowa opisu..:p
Dokładka pod zderzakiem to jakieś nieporozumienie.
A cokolwiek więcej powiedzieć ciężko, bo wrzuciłeś 2 fotki i ani słowa opisu..:p
moje a4
koleżko przednia dokładka jest z leona fr,auto jeszcze nie jest obniżone jak na razie,a jest to 1.8 20v bez turbinki felgi od s6,hamownia przód to mikoda-nawiercane ,nacina , wentylowana + klocki feroodo premium plus a tył mikoda-nacina, nawiercana wszystko oryginalny rozmiar, a pod maską jest włożona wkładka filtra pipercross. Wolę taką dokładkę jak rzezbę zderzaka z allegro jakiś szit
moje a4
nie wiem czy ta dokladka jest z leona FR czy mercedesa S ale dla mnie troche wiocha leci. a co do felg to w S6 kolego byly zdeczka inne felgi
moje a4
dokładka chyba faktycznie z cupry ale założona na niepolakierowaną dokładkę ori więc wygląda bardzo kiepsko:p
środek wygląda całkiem ok
środek wygląda całkiem ok
moje a4
koleżko akurat w pierwszej s6 były takie felgi i od takiej je kupowałem,a dokładkę polakierowałem z tego względu żeby ją odciąć i była widoczna no i za tydzień będę miał zawias niższy już. A co do zderzaków to plany już są cale na gładko zrobić w kolor i tą dokładkę na czarno pomalować w orginał
moje a4
no tak ale nie dam sobie mówić że to wieś tuning, tak samo powiem na temat twojej bory przednie lampy wyszły ci jak dom rzemiosła szału w nich nie ma wolę oryginał o 100% lepiej wyglądaj a ja audi robi wedle swego gustu
moje a4
zluzuj porcięta stary z jak forum korzystasz, bo Ci pikawa siądzie jak się tak spinał będziesz
moje a4
spox
zwróć jednak uwagę, że wiejski tunning to nie moje słowa;) każdy robi co może i jak może;)
zwróć jednak uwagę, że wiejski tunning to nie moje słowa;) każdy robi co może i jak może;)