Wszystko to dzieje się na gazie, czy na benzynie wiem bo padła mi pompa paliwa.
Kiedy temp osiągnie około 80 stopni spadają obroty i trzeba ciągle gazować, żeby nie zgasł, a jak już zgasnie to nie można go odpalic póki nie ostygnie.
[MK3] Samochód gaśnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- cobra11985
- Mały gagatek
miałem coś takiego w hondzie cocncerto i pomogła wymiana membran w parowniku. a mianowice było ta tak ze po rozgzaniu gdy wrzucałem na luz to gasł a jak nie chciałem zeby zgasł to trzeba było gazowac lub chamować silnikiem. podjechałem do mechanika i po dokładnym przejzeniu wszystkiego powiedział ze membrany w parowniku do wymiany. przestał gasnąc i spalanie gazu sie zmniejszyło. sprobuj moze pomoże
[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 14:42 ]
a jak bedziesz kupował pompe paliwa tona allegro bedzie kosztować ponad 100zł a w sklepach jak poszukasz to około 200zł
pozdrawiam
[ Dodano: Pon Sie 28, 2006 14:42 ]
a jak bedziesz kupował pompe paliwa tona allegro bedzie kosztować ponad 100zł a w sklepach jak poszukasz to około 200zł
pozdrawiam
3-cia to co sie dzieje ze tak czesto padają???????????????????????????
staraj sie jeżdzić tak zeby benzynki w baku było troche wiecej niż wskazuje kreska od rezerwy. jak jeździsz na gazie to nie znaczy że pompa od benzyny nie pracuje. ona cały czas pracuje od momentu przekrecenia kluczyka na zapłon do zgaszenia silnka nawet jak jeździsz na LPG
pozdrawiam
staraj sie jeżdzić tak zeby benzynki w baku było troche wiecej niż wskazuje kreska od rezerwy. jak jeździsz na gazie to nie znaczy że pompa od benzyny nie pracuje. ona cały czas pracuje od momentu przekrecenia kluczyka na zapłon do zgaszenia silnka nawet jak jeździsz na LPG
pozdrawiam