YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N Gleba.17'lime green, pierwsze graty do AIR RIDE
dzis kupiłem juz ostatnie planowane graty do aira, jutro zawoze golfa do obciecia podłużnic no i w sumie bedziemy to składać do qpy
w miedzyczasie robię i dziś mysle, ze skończe skrzynkę dla subka, ktora bedzie elementem przyszłej podłogi w bagażniku i moze to głupie ale nie wiem jak umieścic głosnik i dyfuzor bass reflex, żeby wyglądało to ładnie na środku skrzyni czy jakos bokiem ale uporam sie z tym. skrzynia ma taki kształt bo będzie wyjmowana zeby dostać się do koła
w miedzyczasie robię i dziś mysle, ze skończe skrzynkę dla subka, ktora bedzie elementem przyszłej podłogi w bagażniku i moze to głupie ale nie wiem jak umieścic głosnik i dyfuzor bass reflex, żeby wyglądało to ładnie na środku skrzyni czy jakos bokiem ale uporam sie z tym. skrzynia ma taki kształt bo będzie wyjmowana zeby dostać się do koła
Mój Golf tutaj
Weź daj foty z cięcia podłużnic jak dasz rade
kupujesz otwornice do metalu i robisz dziure w miejscu gdzie trze. Cala filozofi
- darrrrekdaro
- edismd.
nie dam bo nie będize mnie przy tym. zrobie jedynie jak juz bedzie po obrzezaniu
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
tak to wyszło. paczka jest uszczelniona dokładnie. sprawdziłem jak gra i jak dla mnie robi robote ten subwoofer nieźle. wycięcia są po to, zeby łatwo ją wyjąć z bagażnika w razie potrzeby. dalsza czesc podłogi jak juz będzie air
Mój Golf tutaj
truckman, ale trzeba by to miejsce chyba wzmocnić troche jakoś? Czy nie trzeba??
- Paviarotti
- Lord GTI
Spora ta skrzynka - wiesz jaki jest jej litraż?
Jak wykończysz zabudowę to będzie kosa, wrzucaj fotki z prac ja też muszę coś machnąć, ale tylko na dwa wzmaki.
Jak wykończysz zabudowę to będzie kosa, wrzucaj fotki z prac ja też muszę coś machnąć, ale tylko na dwa wzmaki.
darrrrekdaro, mam nadzieję że skrzynka liczona, a nie robiona "na oko".
- darrrrekdaro
- edismd.
liczona.tzn ciągle trzymam sie wymiarów z oryginalnej skrzynki jaka była do tego clariona. tak samo było przy poprzedniej skrzynce. zmieniam tylko kształty
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
podłużnica nie jest wycięta. nie znam sie na tym na tyle, nie wiem czy zawsze trzeba przy airze ciąć czy bez tego auto moze usiasc calkiem na ziemi. wczoraj sprawdził to gosc ktory miał mi przycinać, zadozwnil do mnie i pokazal mi ile jest miejsca na aucie położonym ( na podnosniku ale do momentu oporu przodu na klockach) i miejsca bylo z 5 cm. najpierw zaloze poduszki i sprawdze jak to bedzie sie kladlo a potem najwyzej sie to wytnie. jak obejdzie sie bez ciecia to 300 w kieszeni. dlatego tak zadecydowałem. w poniedzialek albo wtorek bierzemy sie za tą układanke
Mój Golf tutaj
Najlepiej 5 razy sprawdzić niz zepsuc
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
u mnie na 18 opiera sie na podluznicach i nie daje juz zejsc;/ wiec ja licze ze u ciebie bd to samo chyba ze inaczej ustawisz poduche