Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-R32-3 ... 43bf379eb6" onclick="window.open(this.href);return false; Niezły "dawca" albo na przekładkę .
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-2-0-r ... 21292.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Wbrew opisowi niezbyt zadbana (a przynajmniej nieumyta do sesji - na marginesie słabej) i na pewno nie wyposażona w pedał sprzęgła wykończony aluminium
Poza tym kiepsko umiejscowione CB i ten walący po oczach pasażera napis mtm, grr..
Tyle z moich obserwacji... , a może ktoś wie coś więcej na temat tej czarnulki?
Wbrew opisowi niezbyt zadbana (a przynajmniej nieumyta do sesji - na marginesie słabej) i na pewno nie wyposażona w pedał sprzęgła wykończony aluminium
Poza tym kiepsko umiejscowione CB i ten walący po oczach pasażera napis mtm, grr..
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
navwiedzony pisze:http://otomoto.pl/volkswagen-golf-2-0-r ... 21292.html
To ze nie umyty do zdjęc to nic nie znaczy nie każdy musi być miro handlarz i mieć wypucowane auto Cb każdy montuje gdzie mu pasuje a mtm ? widać że polubił tę firmę skoro ma z niej hamulce i wydech i raczej uznałbym to za zalete co innego jakby gościu był fanem jacky sport...
Można po twoich obserwacjach wywnioskować zupełnie innaczej Auto doinwestowane ( nowy wydech , hamulce , soft ) . Nie myte przez handlarza Pytanie np dlaczego tablice WI ? leasing ? Cena ? chyba trochę za niska najtansze r20 z tego co widze na allegro
Skandal, żeby DSG nie miało sprzęgła w aluminium... No zajebawszy ktoś!navwiedzony pisze: i na pewno nie wyposażona w pedał sprzęgła wykończony aluminium
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
- navwiedzony
- 777
- Auto: Golf 7R
- Silnik: CJXC
Akurat jestem po rozmowie z właścicielem - no i wychodzi na to, że jednak jakiś tam handlarz z niego jest, bo zadając mu standardowe pytanie: "Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne?" usłyszałem odpowiedź: "Ale które?".pavo71 pisze:To ze nie umyty do zdjęc to nic nie znaczy nie każdy musi być miro handlarz i mieć wypucowane auto Cb każdy montuje gdzie mu pasuje a mtm ? widać że polubił tę firmę skoro ma z niej hamulce i wydech i raczej uznałbym to za zalete co innego jakby gościu był fanem jacky sport...
Można po twoich obserwacjach wywnioskować zupełnie innaczej Auto doinwestowane ( nowy wydech , hamulce , soft ) . Nie myte przez handlarza Pytanie np dlaczego tablice WI ? leasing ? Cena ? chyba trochę za niska najtansze r20 z tego co widze na allegro
Poza tym dowiedziałem się, że R-ka kupowana była na jego firmę, za gotówkę, oczywiście u Bursiaka (z placu, ale nie demówka), robiona w głównej siedzibie MTM-u przy przebiegu około 25 tysięcy. DSG nic nie ruszane (MTM nie dotykało jej wcale). RNS 510 dokładane w serwisie. Autku podobno kompletnie nic nie dolega, a sprzedawane jest z powodu zbliżającej się premiery nowej R-ki.
Gdyby ktoś był bardziej zainteresowany na PW mogę podać VIN, który właściciel bez problemu mi udostępnił.
Były: mk3 GT Colour Concept; mk3 GTI TDI 20 Jahre; mk4 GTI TDI Exclusive; mk7 1.4 Highline z DSG
Na plastikowym kolektorze ssącym...pavo71 pisze:http://www.ebay.co.uk/itm/VW-GOLF-R32-3 ... 43bf379eb6 Niezły "dawca" albo na przekładkę .
Bardzo dobry kolektor, jeśli jeszcze żyjeUcHO pisze:Na plastikowym kolektorze ssącym...
Czy ktoś już oglądał tą eR ? http://allegro.pl/jedyne-takie-prawdziw ... 40440.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
http://allegro.pl/vw-golf-r32-dsg-51tys ... 07234.html" onclick="window.open(this.href);return false; to juz kolene r32 od tego sprzedawcy. kilka miesiecy temu bylo to
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
Seryjnej skrzyni i seryjnego sprzęgła też nigdy nie zmieniałRapix pisze:Daniel u siebie miał plastikowy
a czy ktos z uzytkownikow V r32 moze mi powiedziec jak to jest z błotnikami przód? czy są metalowe czy plastikowe? czy wychodziły dwa rodzaje?
Tylko blacha. Kompozyty to upgrade, ale nie ma kompozytów OEM. Głównie do poszerzenia nadkola.arturEM pisze:a czy ktos z uzytkownikow V r32 moze mi powiedziec jak to jest z błotnikami przód? czy są metalowe czy plastikowe? czy wychodziły dwa rodzaje?
dzieki zlos, moze ktos swoim okiem zobaczy cos szczegolnego w tej srebrnej R http://allegro.pl/vw-golf-r32-dsg-51tys ... 07234.html" onclick="window.open(this.href);return false;
auto fajne tylko przeraża mnie słabe wyposażenie
auto fajne tylko przeraża mnie słabe wyposażenie