[Mk All]Żywot kabli WN
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[Mk All]Żywot kabli WN
Witam.
Interesuje mnie co ile powinno sie wymieniać kable wysokiego napięcia?
Mam drogie kable Beru, zrobilem na nich juz 35tyś km.Są w dobrym stanie, nie biją ani nic z tych rzeczy jednak nie chcialbym nagle stanąc jak je szlak trafi wiec interesuje mnie kiedy mam wymienic
Interesuje mnie co ile powinno sie wymieniać kable wysokiego napięcia?
Mam drogie kable Beru, zrobilem na nich juz 35tyś km.Są w dobrym stanie, nie biją ani nic z tych rzeczy jednak nie chcialbym nagle stanąc jak je szlak trafi wiec interesuje mnie kiedy mam wymienic
Nie ma sztywnych terminów, zgadzam się. Ja też używam kabli BERU są naprawde dobre. Na ostatnich przejechałem 40 tys. i wszystko było ok. Przed wyjazdem nad morze zrobiłem przegląd instalacji gazowej, podłączono silnik pod komputer wszystko było ok. Niestety nad morzem gdy samochód postał kilka dni bez odpalania (wilgotny klimat) miałem ogromy problem z odpaleniem. Po powrocie do domu wszystko było dobrze ale to był znak że trzeba myśleć o wymianie kabli. Dobrze jest wymienić kable i świece. Dla vw BERU kable i świece NGK polecam
kodek
- Paweł Marek
- V.I.P.
witam miałem problem z przewodami i kupiłem najtansze i to był błąd auto zgupiało kupiłem orginały boscha i mam spokój lepiej nie ryzykuj jak masz bryke na wtrysku bo to sie mści mówie prawde sam sie przekonałem w audi 80 i teraz w golfie 2 bije sie teraz w pierś warto inwestować w orginały
GOLFIK 2