lampki i xenon
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
lampki i xenon
8000 K - to przesada
max 6000 K
Ja osobiście jak już polecam 4300 lub 5000
" onclick="window.open(this.href);return false;

max 6000 K
Ja osobiście jak już polecam 4300 lub 5000
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Re: lampki i xenon
Panowie a lepiej kupić nówki deepo czy używki R32 Xenon Look Hella ?? bo cena mniej wiecej ta sama tylko pytanie czy firma hella oferuje lepsza jakość?
-
- Nowicjusz
lampki i xenon
Takie o http://allegro.pl/nowe-hella-lampy-celi ... 86386.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lampki i xenon
Osobiście mi się nie podobają, jeżeli chcesz koniecznie soczewkę to dał bym te lampy http://allegro.pl/lampy-przednie-vw-gol ... 47215.html" onclick="window.open(this.href);return false; i zaraz je przerobił tzn. ten pierścień wokół soczewki na czarno do tego podwójny kierunek. No ale ty chcesz ringi i w chromie. A no i oczywiście hella jest lepsza jakościowo od depo wiadomo.
- Paviarotti
- Lord GTI
lampki i xenon
allex2012SR, no przecież za tysiak z groszem masz oryginalny xenon Boscha albo Al w używce i niezłym stanie...
-
- Nowicjusz
lampki i xenon
Za tysiaka? Chyba jeden klosz albo dwa ale bez przetwornic i zarnikow wiec nie o to chodzi

Re: Odp: lampki i xenon
ludzie z forum kupuja za tysiaka kompletny ori xen do golfa, wystarczy cierpliwosc, do tego przejsciowka i smiga jak lala:-)allex2012SR pisze:Za tysiaka? Chyba jeden klosz albo dwa ale bez przetwornic i zarnikow wiec nie o to chodzi
-
- Nowicjusz
lampki i xenon
Ja co dwa dni allegro przeszukuje i nic:) juz tak od miesiaca
a o jakiej przejsciowce kolego mowisz? To jak podlacze pod normalna instalacje to nie beda dzialac ori xenony?

- Paviarotti
- Lord GTI
lampki i xenon
allex2012SR, nie będą działać, bo w xenonie masz wtyczkę 12-pin, a normalnie jest 10pin. Trzeba przejściówki kupić w cenie ~190zł.
Ja kupiłem ori xen Boscha, kompletny ze wszystkim (żarniki, przetwornice ori) za 700zł
za 1000zł często są.
Ja kupiłem ori xen Boscha, kompletny ze wszystkim (żarniki, przetwornice ori) za 700zł

Re: lampki i xenon
tak jak pisze Pavarotti, wystarczy trochę cierpliwościPaviarotti pisze:allex2012SR, nie będą działać, bo w xenonie masz wtyczkę 12-pin, a normalnie jest 10pin. Trzeba przejściówki kupić w cenie ~190zł.
Ja kupiłem ori xen Boscha, kompletny ze wszystkim (żarniki, przetwornice ori) za 700złza 1000zł często są.

lampki i xenon
samemu robisz bodajże za połowę tej ceny;)Paviarotti pisze:Trzeba przejściówki kupić w cenie ~190z
- Paviarotti
- Lord GTI
lampki i xenon
miskieusz, no nie bardzo jeśli robisz na ori częściach. Same kostki kosztują chyba >30zł za sztukę. Policz cztery sztuki + kable i piny + taśma włochata i się robi taka suma.