witam
Jestem nowy na forum. Zakupilem niedawno golfa 2.0 gti edition z 96 r. Wszystko ladnie pieknie ale mam problem ze wstecznym. Mianowicie bieg wchodzi bez problemu ale jak sie jedzie juz do tylu to slychac jakby pukanie takie... to nie jest pukanie tylko cos jakby rzęzilo. I dzieje sie to tylko przy wstecznym. Na innych biegach cichutko. No i dodam jeszcze ze wbijanie biegu bez problemow. Nic nie trzeszczy jak wbijam wszystkie biegi. Tylko ten dzwiek jak jade do tylu :/ Co to moze byc? Pomozcie.
pozdr.
mk3 GTI 2.0 115 Cos stuka/rzęzi przy wstecznym :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: mk3 GTI 2.0 115 Cos stuka/rzęzi przy wstecznym :/
u mnie tak samo bylo jak tylko kupilem fure to na wstecznym rzezil troche .na poczatku bylem zaniepokojony ale dalem se siana.jezdzilem ponad rok auto poszlo do zyda i nic sie nie dzialo.takze ja bym to olał.na wstecznym sie nie jezdzi.u mnie tez wchodzil elegancko bieg.moze one tak maja te ady?wogole ady to jakas popierdolka.tier pisze:witam
Jestem nowy na forum. Zakupilem niedawno golfa 2.0 gti edition z 96 r. Wszystko ladnie pieknie ale mam problem ze wstecznym. Mianowicie bieg wchodzi bez problemu ale jak sie jedzie juz do tylu to slychac jakby pukanie takie... to nie jest pukanie tylko cos jakby rzęzilo. I dzieje sie to tylko przy wstecznym. Na innych biegach cichutko. No i dodam jeszcze ze wbijanie biegu bez problemow. Nic nie trzeszczy jak wbijam wszystkie biegi. Tylko ten dzwiek jak jade do tylu :/ Co to moze byc? Pomozcie.
pozdr.
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r