Panowie ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem albo też nie wzmacniacza Mac Audio 1200w , Czy jest to dobry wzmacniacz czy sprzedać go i zapomnieć o nim ? Miał ktoś z was go ? Jeżeli tak wyraźcie swoje opinie
Z góry dzięki
Mac Audio 1200w
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Mac Audio 1200w
Stary podłączaj i posłuchaj , po kij Ci opinie innych ludzi? To Ty będziesz go słuchał.
Mac Audio 1200w
Prawdopodobnie ja mam taki wzmacniacz jak Ty. Chodzi dokładnie o ten, tak: ZX4000 1200W ??
Jeżeli tak, to powiem w ten sposób.Wzmacniacz naprawdę mocny, 4 kanałowy. Przód głośniki u-dimension el comp6 + sub....gra to bardzo dobrze. Aczkolwiek, wzmacniacz ten za mocny na te głośniki przednie:)
Dlatego nie sprzedawaj tylko podłączaj. Na pewno da radę, co zresztą zauważysz sam
Jeżeli tak, to powiem w ten sposób.Wzmacniacz naprawdę mocny, 4 kanałowy. Przód głośniki u-dimension el comp6 + sub....gra to bardzo dobrze. Aczkolwiek, wzmacniacz ten za mocny na te głośniki przednie:)
Dlatego nie sprzedawaj tylko podłączaj. Na pewno da radę, co zresztą zauważysz sam