Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora VR5 by GranuL Zmiany - lecimy z projektem
no musicie poczekać chwilkę bo muszę dorwać najpierw jeszcze kratki halogenów i wtedy dopiero wstawię blendę
Aktualizacja już jedna kratka z halogenem leci do mnie ;D
Aktualizacja już jedna kratka z halogenem leci do mnie ;D
Bore oblukałem na Faktori ładnie sie prezentuje zadbane wnetrze no i plus ze kremowe w skórce.Silnik czysty lakier jeden z ciekwaszych jaki wystepował na borówkach .Z minusów listwa troche sie odróznia w przednim zdesiu. Przydała by sie zdecydowanie lepsza opona w sensie ładniej naciągnięta no i niżej zdecydowanie bo wysoko stoi auto.A reszta na plus zderzak z wspawam od s3 mozey byc ciekawy.
doszła dziś kratka z halogenem a więc kończymy powoli drogą układankę.
Rumak, Tak zagadzam się listwa jest ciemniejsza lakiernik dał tyłka ale mu wybaczyłem bo i tak cały zderzak jeszcze raz bedzie malowany na nowo po wspawaniu blendy s3 Co do opony też bym chciał większy naciąg marzy mi się na tej feldze ale niestety nie ma już węższych opon na 19" tak jak potwierdził prowadzący na konkursie auta roku. No i koza to fakt dlatego zbieram fanty do AIRa
Jak ktoś chce fotki z Cultstyle-a to tutaj:
https://www.facebook.com/mateusz.jakubo ... 345&type=3
A tutaj takie inne małe wyróżnienie
Rumak, Tak zagadzam się listwa jest ciemniejsza lakiernik dał tyłka ale mu wybaczyłem bo i tak cały zderzak jeszcze raz bedzie malowany na nowo po wspawaniu blendy s3 Co do opony też bym chciał większy naciąg marzy mi się na tej feldze ale niestety nie ma już węższych opon na 19" tak jak potwierdził prowadzący na konkursie auta roku. No i koza to fakt dlatego zbieram fanty do AIRa
Jak ktoś chce fotki z Cultstyle-a to tutaj:
https://www.facebook.com/mateusz.jakubo ... 345&type=3
A tutaj takie inne małe wyróżnienie
Noo musze powiedzieć, że 4 dni czytałem dokładnie cały temacik i lekturka naprawde super !
Autko kozackie ! Pozazdrościć
Oczywiście temacik obsrwuje cały czas !
Autko kozackie ! Pozazdrościć
Oczywiście temacik obsrwuje cały czas !
dziękuję powiem tak na chwilę obecną będę zmuszony auto odstawić do garażu niebawem i zaaplikować 3 spore modyfikacje także nie będę miał czasu za wiele tu pisać al jak skończę to myślę, że efekty będą dobre bo jak nie to auto będzie na żyletki ;D
- trepson_vlcrew
- VAG ŁOWICZ
Oj oj poczekamy, przeczuwam że będzie naprawdę ciekawie
http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=413934
#vlcrew #bagged #12_5j #widebody #1.8t #custom #LY3D #mk4
Noo będę czekał i śledził bo jest co ! Też moją borę bym chciał do takiego stanu doprowadzić, ale to jeszcze daleka droga
kolejne fanty zamówione teraz składania no i najgorsza operacja wyjęcie zawieszenia i zmiana na seryjne a kolumny od gwintu idą pod AIRa
Felgi idą jeszcze raz do odmalowania na następny sezon oraz ewentualnego prostowania żeby nie było lipy Auto stawiamy na zimówkach i seryjnym zawiasie wymieniamy drążki i końcówki no i robimy osłony do silnika także roboty w ...dużo.. + 2 bonusy
Felgi idą jeszcze raz do odmalowania na następny sezon oraz ewentualnego prostowania żeby nie było lipy Auto stawiamy na zimówkach i seryjnym zawiasie wymieniamy drążki i końcówki no i robimy osłony do silnika także roboty w ...dużo.. + 2 bonusy
no bedzie co robic w ta zime a bonusy beda mega wygladac:)z zawiecha to wiesz wpadaja do mnie i wyprujemy ja u ciebie i u mnie w ibizie.
Ale ładna ta borówka jest. Zadbana, wypicowana ... No i to ostatnie zdjęcie, na tej stronie też jest "fajne" - dobry "pakiet" .
dziękuję ślicznie mam nadzieje że na następny sezon już będzie ładnie i wszystko dociągnięte o ile kasa pozwoli.
wszyscy po cichu liczymy, że GranuL, zrezygnowałpatryk173 pisze:I jak tam prace z tą blendą??