slizg fotela [mk4]

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
guti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

slizg fotela [mk4]

Post autor: guti » sob sie 26, 2006 16:43

zalozylem tylko jeden fotel m4 do mojej dwojeczki , w drugim brakuje mi jeszcze plastikowego slizgu takiego podłuznego ktory znajduje sie miedzy tym aluminiowym nieruchomym po przykreceniu do podlogi elementem, a szyna fotela, orientuje sie ktos moze gdzie mozna znalezc taka drobnostka? i ile to bedzie mniej wiecej kosztowac?? Jak na razie jestem zachwycony fotelem kierowcy, moj stary byl zlamany i teraz mam dziwne wrazenie ze mnie cos kłuje w prawa łopatke :D jeszcze moze uda mi sie zalozyc tylna kanape , ale tam bedzie wiekszy meksyk z przerobkami. Dzieki za wszelaka pomoc i rade. Pozdrawiam.

z tylu sa koleczka a nie tak jak w dwojkach prostokatne slizgi a mnie chodzi o ten dzieki ktoremu fotel nie bezdie sie bujal d przodu i tylu.

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Obrazek

Awatar użytkownika
martines
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: martines » sob sie 26, 2006 16:58

Na allegro w rozbiórkach napewno coś znajdziesz.

Awatar użytkownika
guti
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: guti » sob sie 26, 2006 21:36

wyslalem pare maili do ludzi w nadzieji np ze z tych czesci jakie maja do Golfa moze fotele byly uszkodzone , polamane czy zniczone po prostu i im zostaly , ale nie ludze sie ze bedzie chcial ktos sprzedac taki drobiazg i nawet nie wiem jaka cena za to bedzie odpowiednia, po niedzieli bede szukal po sklepach moto , moze sie uda , przeciez nie zostawie jednego starego fotela a z drugiej stronu nie zaloze bujanego fotela bo bedze mnie tylko wkurzal nawet jak pasazer bedzie nieuswiadomiony.

Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!
Obrazek

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”