lusterka golf plus
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
lusterka golf plus
Witam. chcialbym sie dowiedziec jakich lusterek moge uzyc do vw golf plus z 2007 roku. na rynku jest malo dedykowanych a moze pasuja od golfa V czy jetty lub tourana. sa to lusterka z kierunkami. dziekuje i pozdrawiam
- Malik
- Skaryfikejszyn Modyfikejszyn
lusterka golf plus
A co tu zmieniać ?? Kształt się nie podoba czy co bo kompletnie Cię kolego nie czaje.
Jak bardzo chcesz coś zmieniać to mam od Audi A7 na sprzedaż ale jak ty to upchniesz to ja pojęcia nie mam xD
Więc nie kombinuj na sile tylko się ciesz z ładnych ori luster
Jak bardzo chcesz coś zmieniać to mam od Audi A7 na sprzedaż ale jak ty to upchniesz to ja pojęcia nie mam xD
Więc nie kombinuj na sile tylko się ciesz z ładnych ori luster
lusterka golf plus
kusiur, na aledrogo masz ich dużo - jak poszukasz to znajdziesz może nawet w swoim lakierze
przykład 1
przykład 2
przykład 1
przykład 2
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5