wymień czujnik jak będziesz szukał przekaźników to powykręcaj od razu inne potrzebne części. jak trafisz na miłego gościa to da Ci to wszystko za darmo, albo za piwo
ja mam o tyle dobrze, że dorabiam na złomie, więc jak trafi się jakaś dwójeczka to od razu wykręcam części na zapas ^^
Za szybko działające kierunkowskazy
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Cwaniak może jak będe czegoś potrzebował to sie zgłosze po coś, za drobną opłatą oczywiście
I tak mam wszystko za darmo, więc nie będę brał za to pieniędzy a skąd jesteś?
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
tak ma byćKardynał pisze:U mnie w golfiku też jest nietak dużo rzeczy z elektryką, np gdy auto jest zgaszone, nie jest włączony zapłon, włącze kierunkowskaz lewy-świeci lewy postój, prawy-prawy postój,
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
Re: Za szybko działające kierunkowskazy
uspokoiłeś mnierysiektr pisze:tak ma byćKardynał pisze:U mnie w golfiku też jest nietak dużo rzeczy z elektryką, np gdy auto jest zgaszone, nie jest włączony zapłon, włącze kierunkowskaz lewy-świeci lewy postój, prawy-prawy postój,
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
to ma na celu ostrzeganie, że jeśli zostawiasz auto na poboczu drogi to włączasz sobie kierunek w którąś stronę w zależności która jest od strony jezdni i już kierowcy widzą ze coś jest na poboczu, chyba każde auto tak maKardynał pisze:uspokoiłeś mnie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
byłem przekonany że to jakiś problem z którymś przekaźnikiem, cieszy mnie że to normalne
viewtopic.php?f=140&t=518554&start=14" onclick="window.open(this.href);return false; - zerknij na mój temat (na koniec) może dasz rade mi pomóc
viewtopic.php?f=140&t=518554&start=14" onclick="window.open(this.href);return false; - zerknij na mój temat (na koniec) może dasz rade mi pomóc