Pikawa ci wyskoczy zaraz hehehe
Cytuje fragmenty bo ludzie nie lubią zbytnio czytać głupot więc wybrałem im najciekawsze.
Gdzie ja mieszkam? to u ciebie w serwisach robią instalacje audio nie u mnie, przynajmniej ty tak napisałeś ja zawsze myślałem że serwis to co innego.
A teraz coś żebyś przemyślał, jeśli potrafisz oczywiście nie będę wymagał od ciebie rzeczy niemożliwych.
Wszystko co piszesz jest nie sprecyzowane, nie masz najmniejszych argumentów dla swoich słów po prostu piszesz aby nabijać posty.
Przeczytałem kilka twoich wypowiedzi, większość to „hehehe”, „hihihi”, „spadłem z krzesła” itp. Niemal sam offtopiki.
Jak komuś coś doradzasz to robisz to w stylu.
Kup sobie dobre radio wzmacniacz dobrej firmy i dobrze to podłącz "brawo za przenikliwość"
Normalnie porada nie z tej ziemi, nawet tu w tym temacie coś takiego napisałeś.
Chodki_18 pisze:Słuchaj powiem ci jakie jest moje zdanie kupuje jakies Pioneery ładuje je w tylna półke, w przodzie do drzwi to samo a gdzies w podszybiu tweetery. Do bagaznika szkrzynia aktywna lub pasywna ze wzmacniaczem dobrej marki, no i jakies radio takie które daa rade... Co tu sie rozczulac, kupujesz firmowe massz gwarancje ze bedzie dobrze grało.
To jest właśnie szczyt twoich możliwości „gdzieś, jakieś, dobre itd. itd.” i większość z tego co piszesz tak wygląda (a właściwie wszystko co ja przeczytałem)
Co to za rada kup coś wstaw gdzieś oby było firmowe.
A co dla ciebie jest firmowe napis pioneer na szybie chyba no i twoje dresy.
Tu jest 2 porada którą napisałeś niedawno.
Chodki_18 pisze:Prosta sprawa kupujesz radio jakies z pilotem montujesz np. w schowku czy gdzie tam chcesz wyprowadzasz czujnik podczerwieni od radia montujsz go w jakims dobrym miejscu i po sprawie..
Jesteś genialny brawo dech w piersi zapiera, ty byłeś taki g.... od urodzenia czy lekcje brałeś?
Zobacz co ty za głupoty wypisujesz chyba sam tego nie czytałeś:
Chodki_18 pisze:Jeden samochód nie jest równy innemu czyli nie we wszystkich bedzie taki sam efekt, nikt nie wspomniał ze audio dobiera sie do samochodu, to samo z głosnikami
A głośniki to nie jest audio?
Fakt zgodzę się że w różnych samochodach te same głośniki grają nieco inaczej tu ci się udało zabłysnąć, ale nie że głośniki się dobiera do samochodu, no człowieku co masz gdzieś listę że np phonocar nadają się do golfa 2 a do 3 już nie?
Ludzie wstawiają np powerbassy do fiatów 126 jak i do passata więc zastanów się czasem nad wypowiedziom zamiast tylko pisać dla nabicia kolejnego numerka.
Ja wiem że co bym nie napisał to i tak będziesz chciał być mądrzejszy ale wiesz co, napisz albo zacytuj co ja takiego żałosnego wypisuje że ci się płakać chce no chyba że zabolało cię to ze udowodniłem ci że Gó... wiesz i sam głupoty wypisujesz.
Założyłem już "parę" instalacji audio w samochodach i w przeciwieństwie do ciebie wiem co pisze.
Słyszałem masę różnych głośników w różnych samochodach.
I dla twojej informacji to np głośniki w półce to nie jakiś wymysł tylko podstawy audio, system stereo powinien znajdować się przed słuchaczem.
Głośniki w półce jadą ostro wiochom i powie ci to każdy kto ma jakąkolwiek wiedzę na ten temat.
Ja mógł bym się z ciebie śmiać długo ale szkoda forum zaśmiecać więc ja bym na tym skończył.
Ale chętnie przeczytam jeszcze jakiś z twoich postów „super mądrych” może podasz pierwszy raz jakiekolwiek argumenty lub potwierdzenie tego co mówisz, wtedy będę wiedział że to co napisałem nie poszło na marne i jednak potrafisz myśleć jak się wysilisz.
No chyba ze znowu mnie wyzwiesz od buraków i stwierdzisz ze ja nic nie wiem nie udowadniając tego w żaden sposób to naprawdę mi ciebie szkoda bo to znaczy ze jednak nie najlepiej masz z główką.
Swoją drogą dlaczego niby jestem burakiem?
Hmm nie powinieneś swoją ksywką nazywać innych ludzi, nawet tego nie wiesz?
Pozdrowienia życzę i współczucia ludziom którym coś doradzasz.