[mk2] Spadki napięcia?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
krzysiek2207
- Nowicjusz

Nie mam pojęcia jakiej jest firmy czójnik kupiłem go dzisiaj w sklepie z częściami do Vw jest czarny z żółtą obwódką i kosztował 33 zł. co mam w takim razie zrobić oddać go i wziąć inny czy zamontować stary poradzcie - pozdrawiam
[ Dodano: 25 Sie 2006 20:07 ]
I jeszce jedno ten stary jest orginalny Vw a ten to pewnie podróbka bo tamten siedział dość mocno w gnieździe a ten nowy wszedł o wiele lzej i delikatnie się rusza a tamten siedział twardo i jeszcze jedno jest tam na nim taka podkładka jakby gómowa nie miałem nowej i przełożyłem tą ze starego czujnika może tu jest problem - pozdrawiam
[ Dodano: 25 Sie 2006 20:07 ]
I jeszce jedno ten stary jest orginalny Vw a ten to pewnie podróbka bo tamten siedział dość mocno w gnieździe a ten nowy wszedł o wiele lzej i delikatnie się rusza a tamten siedział twardo i jeszcze jedno jest tam na nim taka podkładka jakby gómowa nie miałem nowej i przełożyłem tą ze starego czujnika może tu jest problem - pozdrawiam
-
krzysiek2207
- Nowicjusz

-
krzysiek2207
- Nowicjusz

-
krzysiek2207
- Nowicjusz

-
krzysiek2207
- Nowicjusz

Tak tylko że strasznie późno ale dzięki jutro postaram się zdobyć termometr i zmierzę temp w zbiorniczku a wieczorem napiszę apropos wielkie dzięki i pozdrawiam
[ Dodano: 04 Wrz 2006 20:53 ]
Witam mam ogromną prośbe czy ktoś może mi doradzić gdzie mogę dokupić wyświetlacz do licznika ten który pokazuje przebieg auta - mój się poprostu rozlał jest firmy monometer i trzeba go bedzie przelutować tylko gdzie dokupić dobry
[ Dodano: 06 Wrz 2006 19:19 ]
Witam cię bodzio_j mam problem z wyświetlaczem który mi się rozlał gdzie można by go dokupić
[ Dodano: 04 Wrz 2006 20:53 ]
Witam mam ogromną prośbe czy ktoś może mi doradzić gdzie mogę dokupić wyświetlacz do licznika ten który pokazuje przebieg auta - mój się poprostu rozlał jest firmy monometer i trzeba go bedzie przelutować tylko gdzie dokupić dobry
[ Dodano: 06 Wrz 2006 19:19 ]
Witam cię bodzio_j mam problem z wyświetlaczem który mi się rozlał gdzie można by go dokupić