MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Moderator: G0 Karcio
To dolne dobre ujecie. a co to go grad chwycil? Jest w tym aucie jakis nie malowany element? prawe lustro jakos dziwnie sterczy czy mi sie wydaje?
Miło było poznać właściciela tego czarnucha i w końcu zobaczyć autko na żywo. Fura godna uwagi i dopracowana w najdrobniejszych szczegółach
Widziany na evencie pomacany baardzo mi sie podoba aż sie odchodzić od niego niechciało
Ostatnio parę napraw - gumy na drążku kierownicy
Zlikwidowany wyciek oleju - jakaś uszczelka
Założone nowe głośniki do przodu - JBL nie dały rady
A tak to czyszczonko i jeżdżonko
Zlikwidowany wyciek oleju - jakaś uszczelka
Założone nowe głośniki do przodu - JBL nie dały rady
A tak to czyszczonko i jeżdżonko
czegóż chcieć więcejwodzisun pisze:A tak to czyszczonko i jeżdżonko
-
- ->|<-
Re: MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
Po tym zdjęciu wnioskuję, iż przydałoby się trochę obrysy i kierunki przydymić, aby zgrały się z kierunkami xena.
Kupię:
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
- HBM'y,
- W8 pod szyber,
- kratki nawiewów z Bory.
" What does the World, mean to You ? "
Widziałem auto w Żmigrodzie, ale właściciela niestety nie. Obaczjałem co jakis czas, ale nikogo przy aucie nie było, a po obiadku juz nawet auta nie było Coś sie szybko pozawijałeś
Re: MKIV V5 GTI USA STYLE by Wodzisun
to samo było na vag evencieManiek_a4 pisze:Widziałem auto w Żmigrodzie, ale właściciela niestety nie. Obaczjałem co jakis czas, ale nikogo przy aucie nie było, a po obiadku juz nawet auta nie było Coś sie szybko pozawijałeś
Panowie - no niestety obu przypadkach musiałem śmigać do roboty na noc na 18 - a do domku 250km
Dupie na 2 etaty także cięzko mi z czasem - ale jakoś daje radę
Maniek_a4, mijałem Cię ale raz z chłopakami zagadany byłeś a raz gdzieś tam z dzieciakami po zamku latałeś
A później to już był czas na mnie - do następnego POZDRO
Dupie na 2 etaty także cięzko mi z czasem - ale jakoś daje radę
Maniek_a4, mijałem Cię ale raz z chłopakami zagadany byłeś a raz gdzieś tam z dzieciakami po zamku latałeś
A później to już był czas na mnie - do następnego POZDRO