Witam.
Mam problem z klimatyzacją , nie załącza się sprężarka , wentylatory działają , czujnik jest sprawny . Chciałem sprawdzić sterownik ale nie wiem gdzie się znajduje , może ktoś ma foto z opisem ? Pozdrawiam.
Klimatyzacja manualna
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Klimatyzacja manualna
Freon wszystko jest tak ?
Moje Mk3 CC http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=524591" onclick="window.open(this.href);return false;
Klimatyzacja manualna
jak włączasz klimę przyciskiem - wentylatory zaczynaja chodzić? jeśli tak to sprawdź czy pojawia się napięcie na wtyczce od kompresora klimyLenox pisze:Mam problem z klimatyzacją , nie załącza się sprężarka , wentylatory działają , czujnik jest sprawny
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
Klimatyzacja manualna
wentylatory działają , załączają się normalnie , może ma ktoś schemat do klimy manualnej i jakieś foto gdzie się znajduje sterownik ?
Klimatyzacja manualna
sterownik jet przykręcony pod akumulatorem
odpiać wtyczkę od kompresora klimy i sprawdzić czy pojawia się napięcie na niej jak właczasz klimę - albo sterownik wentylatorów albo sprzegiełko na kompresorzeLenox pisze:wentylatory działają , załączają się normalnie ,
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć