[Mk5 .:R32 Turbo] 7xxKM/8xxNm - złosiowy potwoRek
Moderator: G0 Karcio
[Mk5 .:R32 Turbo] 608KM/690Nm - złosiowy potwoRek
Śledziłem temat od dawna samochód nieprzeciętny, ba można powiedzieć ze jedyny w swoim rodzaju i drugiego takiego nie znajdzie Fajnie było czytać temat, mam nadzieje że przy nowym aucie też tak będzie. A tak po za tym większość aut sprowadzamy z niemiec dlatego dumą by było gdybyś go tam sprzedał, niech widza że w Polsce też są grube projekty Powodzenia w sprzedaży i szybkiego kupna czegoś nowego
- KoVal
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No niby tak, tylko że osoba powaznie zainteresowana siedzi raczej w temacie i wie co w tym samochodzie było robione (albo powinna już to dawno doczytać) jakie są mniej więcej koszty oraz jaką cenę można rzucić, a nie zawracać głowę "z czystej ciekawości". zlos mu odpisze a on będzie dalej komentował, że za drogo, co to za cena itd...
Dokładnie Panowie, nie ma co się nakręcać. Chętnie bym widział Erunie u mnie w garażu ale niestety na dzień dzisiejszy są inne wydatki które są na 1 miejscu, co do ceny to napisałem do Złosia na priv tak jak chciał i dostałem szybką odpowiedź więc jednak jest to do zrobienia a pisania ceny na forum też nie widzę sensu. Nie tylko on nie podaje ceny dla wszystkich, jest też Erka np była gluszcza gdzie również cena nie jest podana dla wszystkich a jakoś nie robi nikt z tego problemu więc po co te akcje.
Sprzedajacy dyktuje warunki i jak ktos naprawde bedzie chcial kupic to sie odezwie. Fakt, ze jakby byla podana cena to latwiej by bylo rozglaszac ta oferte wsrod znajomych.
Jeśli dojdzie do ogłoszenia na mobile.de obiecuję wstawić tutaj link.
Fair enough?
Fair enough?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Fair. Wrzuć Tomku proszę zdjęcie kół jak się pojawią.
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Lepiej napisz co takiego wpadło Ci w oko ze pozbywasz sie Eruni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Z felgami mam już kolejną odsłonę dramatu pt. "Będą za chwilę". Jeśli dojdą i jeśli nadal będę skłonny za nie zapłacić to pokażę na pewno. Masz jak w bankuMatthewG pisze:Fair. Wrzuć Tomku proszę zdjęcie kół jak się pojawią.
Myślałem o BMW 116i... żartuję!karpi78 pisze:Lepiej napisz co takiego wpadło Ci w oko ze pozbywasz sie Eruni
kiepska ta obietnicazlos pisze:Masz jak w banku
Szkoda, widywałem czasem na żywo i naprawde fajne, niepozorne auto żeby sie sprzedało w PL "obcemu" musiało by mieć znaczek zjetsubischi/subaru i pełna historie servisą w 4T
Wiec jak już niemiec będzie brał daj mu chociaż wlepe " Złosiek płakał jak sprzedawał"
wyczekuje co następne i pozdrawiam
ex: MK4 245 km/460nm
http://www.trends.com.pl/VW-Trends/Intr ... /2013.html" onclick="window.open(this.href);return false;
coś tam coś tam o jakimś 608 konnym autku napisali...
coś tam coś tam o jakimś 608 konnym autku napisali...
Rothe czy HGP stoją na mobile.de za ok 170 tys zł. I z tego co czasem przeglądam sobie te oferty to stoją one już tam od dobrych kilku miesięcy.
Ano stoją, albo raczej stoi
http://suchen.mobile.de/auto/volkswagen ... RT&lang=de" onclick="window.open(this.href);return false;
(1 szt., Rothe R32 480KM za 40k EUR, czyli 170 tysia, niemal identyko przebieg)
Ja jednak wiem, że za tyle nie pójdzie potworek, jestem realistą. Wydech nie ma certyfikatu TUV a hamulce pochodzą z USA, więc nie przejdzie dopuszczającego badania technicznego w DE. Musiałbym pojechać do producenta wydechu, napisać do hamulcowych i załatwić certyfikaty...
http://suchen.mobile.de/auto/volkswagen ... RT&lang=de" onclick="window.open(this.href);return false;
(1 szt., Rothe R32 480KM za 40k EUR, czyli 170 tysia, niemal identyko przebieg)
Ja jednak wiem, że za tyle nie pójdzie potworek, jestem realistą. Wydech nie ma certyfikatu TUV a hamulce pochodzą z USA, więc nie przejdzie dopuszczającego badania technicznego w DE. Musiałbym pojechać do producenta wydechu, napisać do hamulcowych i załatwić certyfikaty...
zawsze możesz włożyć ori hamulce:)
Sprzedam fotele Motorsport z Audi RS5. PRIV stan idelany 18000tys przebiegu
jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.