bawilem sie troche w photoshopie ale juz zmienilem na pojedyncza narazie tylko male kosmetyczne zmiany beda, boczne listwy chrom i do tego przednia atrapa chrom no i klameczki fotki wieczorem wrzucemarco_mk1 pisze:Ładne mk1 a jak to się stało że w avatarku masz pojedyńczą lampe a na fotce podwójną ?
Tu się witamy
- Domier
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Witam Wszystkich. Jestem tu nowy Mojego golfa nabyłem jakieś dwa tygodnie temu, wymaga duuużo pracy i pieniędzy ale z taką świadomością go kupiłem i nie będę wybrzydzał Auto pochodzi z 80 roku, w 100% oryginalne, silnik 1,5, stan techniczny bardzo dobry, czego nie da się powiedzieć o blacharce (chociaż tragedii nie ma ) i wnętrzu. Auto sprowadzone w zeszłym roku przez kolegę, kupione w niemczech od pierwszego właściciela serwisowane do 2004roku, później stało (na dworze niestety...). Obecnie wygląda tak:
Za mniej więcej dwa tygodnie jedzie do blacharza i lakiernika:) Po całkowitym ukończeniu autka przedstawię je jeszcze raz.
P.S. Tu prośba do wszystkich, którzy będą odpowiadali na moje ogłoszenia dotyczące części: Podawajcie przyjazne i miłe ceny Pozdrawiam
Za mniej więcej dwa tygodnie jedzie do blacharza i lakiernika:) Po całkowitym ukończeniu autka przedstawię je jeszcze raz.
P.S. Tu prośba do wszystkich, którzy będą odpowiadali na moje ogłoszenia dotyczące części: Podawajcie przyjazne i miłe ceny Pozdrawiam
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
witam towarzystwo,
mam na imie maciek, jestem z warszawy i od zaledwie 3 miesiecy jestem wlascicielem MK1 Cabrio. jak niektorzy zapewne wiedza Jperez czyli jedrek rozstal sie ze swoim samochodzikiem a ten calkiem niespodziewanie trafil w moje rece.
z mojej strony byla to milosc od pierwszego wyjrzenia
vivat cabrio!
a oto fotki:
mam na imie maciek, jestem z warszawy i od zaledwie 3 miesiecy jestem wlascicielem MK1 Cabrio. jak niektorzy zapewne wiedza Jperez czyli jedrek rozstal sie ze swoim samochodzikiem a ten calkiem niespodziewanie trafil w moje rece.
z mojej strony byla to milosc od pierwszego wyjrzenia
vivat cabrio!
a oto fotki:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony wt wrz 19, 2006 12:29 przez maciek k, łącznie zmieniany 2 razy.
po co marnowac metal na dach =)
Witam, jestem tu nowy - chociaz mam mk1 cab od 2001r.:blush:
Od 3,5 roku go remontuje i wszystko wskazuje na to że w tym roku bedzie final.
W razie jakichkolwiek pytań postaram sie odpowiedziec i oczekuje tego samego w drugą stronę.
Pozdrawiam wszystkich.
A tak wygladał przed demolką
W razie jakichkolwiek pytań postaram sie odpowiedziec i oczekuje tego samego w drugą stronę.
Pozdrawiam wszystkich.
A tak wygladał przed demolką
Cześć! Witam wszystkich od niedawna jestem na liście i od niedawna mam Golfa1 cabrio.
Auto bliskie oryginału i chciałbym aby takie było. Ktoś polakierował tylko zderzaki i listwy na nadkolach. Z czasem bym chętnie wrócił (kupił) do elementów czarnych. aktualnie brakujemi listwy czarnej wewnątrz na drzwiach pod szybą Lewej( właśnie kupiłem na ebay.de) i pokrowca na dach. Też zalicytowałem. Ogromne są tylko koszty przelewu do Niemiec ok 22Euro i przesyłki z Niemiec 22 Euro. Wysyłam więc kasę listem. Może jak rodacy mi nie ukradną to dotrze do Niemiec.
Jestem z Warszawy choć na fotkach auto jeszcze na nr ze Śląska. Z zawodu jestem architektem.
Pozdrawiam wszystkich
Auto bliskie oryginału i chciałbym aby takie było. Ktoś polakierował tylko zderzaki i listwy na nadkolach. Z czasem bym chętnie wrócił (kupił) do elementów czarnych. aktualnie brakujemi listwy czarnej wewnątrz na drzwiach pod szybą Lewej( właśnie kupiłem na ebay.de) i pokrowca na dach. Też zalicytowałem. Ogromne są tylko koszty przelewu do Niemiec ok 22Euro i przesyłki z Niemiec 22 Euro. Wysyłam więc kasę listem. Może jak rodacy mi nie ukradną to dotrze do Niemiec.
Jestem z Warszawy choć na fotkach auto jeszcze na nr ze Śląska. Z zawodu jestem architektem.
Pozdrawiam wszystkich
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kmakos
witam wszystkich cabriomaniaków!! troche wstyd ze tak pózno sie tu melduje bo cabrio mam od roku ale niedawno zrobiłęm swojego golfika tak jak sobie to wczesniej obmyśłąłęm i zaplanowałęm i teraz go moge przedstawic wczesniej wyglondał absolutnie jak z fabryki orginał!rocznik 88 silnik 1.8 RP!wiele niepozmieniałęm ale nie na tym to chyba polega żeby oszpecać to cudo jakimiś spojlerami czy siatexami ale myśle ze ze efekt końcowy jest niezły pozdrawiam cabrioświrów
moje byłe mk3 GTD SPECIAL
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=81913&postdays=0&postorder=asc&start=480
obecny dupowóż passat b4 kombi na gwincie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261704&postdays=0&postorder=asc&start=90
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=81913&postdays=0&postorder=asc&start=480
obecny dupowóż passat b4 kombi na gwincie
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261704&postdays=0&postorder=asc&start=90