Wlasnie wsadzilem nowa turbine GT1749VB i okazalo sie ze jest INNE wyprowadzenie muszli od strony zimnej!!Wczesniej miałem taką:(Foto mojej muszli ze starej Turbiny ).
A teraz jest Turbo z Leona Cupry tez GT1749VB ale z wyprowadzeniem muszli w nowym wydaniu.i nie pasuje wąz Intercoolera.
Czy musze Kupic inny wąz czy moge wymienic tą Muszle z mojej starej turbiny?
czy bez problemu mozna zastąpic nową muszle starą i nic sie nie stanie z wirnikiem?
Golf MK4 TDI ARL....Padła Turbospreżarka...:(
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Ma gadane
-
- Ma gadane
Musze powinny być w środku takie same.
Sprzedam fabrycznie nowe wyświetlacze full fis do liczników z MK4
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
Wymiana za dopłatą.
Kontakt: 513680655 lub PW
ogólnie nie kryje gdzie kupuje wtryski/turbo, w moim przypadku jak do tej pory jest w 100% towar ok, nie wiem czy widzieliście wykres golfa IV 90km na GTB 22 i 216 od muszki reszszta poza FMIC seria wyszło 183KM jeden z lepszych wynikówMuszka.d pisze: najważniejsze że duże firmy typu ecuProject, r-performance, brk-tuning strojąc samochody na moich suszarkach nie widzą powodów do narzekania...
brk-tuning profesjonalnie strojony chip-tuning
www.brk-tuning.pl
www.brk-tuning.pl
Re: Golf MK4 TDI ARL....Padła Turbospreżarka...:(
pokaz z czystej ciekawosci ...rumianko pisze:ogólnie nie kryje gdzie kupuje wtryski/turbo, w moim przypadku jak do tej pory jest w 100% towar ok, nie wiem czy widzieliście wykres golfa IV 90km na GTB 22 i 216 od muszki reszszta poza FMIC seria wyszło 183KM jeden z lepszych wynikówMuszka.d pisze: najważniejsze że duże firmy typu ecuProject, r-performance, brk-tuning strojąc samochody na moich suszarkach nie widzą powodów do narzekania...
-
- Mały gagatek
Panowie a powiedzcie mi co by mozna włożyć do silnika o oznaczeniu AGR 90 km ?? bo właśnie mi padła turbina i nie wiem czy taka od passata b5 130km podejdzie? nie moge znaleść czegoś konkretnego na forum