Bezpieczniki nad akumulatorem nie działający wentylator
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam,
w moim golfie IV 1.8 20v 125 km przestały działać wentylatory chłodnicy i klimatyzacji doszukałem sie przyczyny i najprawdopodobniej jest to wina przerwania blaszki bezpiecznika nad akumulatorem. Stąd moje pytanie czy jest możliwość wymiany samej blaszki bezpieczników czy trzeba kupić cała skrzyneczkę. Ponieważ nie mogę się tego doszukać w załączniku przesyłam zdjęcia.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
w moim golfie IV 1.8 20v 125 km przestały działać wentylatory chłodnicy i klimatyzacji doszukałem sie przyczyny i najprawdopodobniej jest to wina przerwania blaszki bezpiecznika nad akumulatorem. Stąd moje pytanie czy jest możliwość wymiany samej blaszki bezpieczników czy trzeba kupić cała skrzyneczkę. Ponieważ nie mogę się tego doszukać w załączniku przesyłam zdjęcia.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Taki proszę http://allegro.pl/bezpiecznik-40a-audi- ... 90593.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Bezpieczniki nad akumulatorem nie działający wentylator
chyba jednak 40A widać na zdjeciu...Qto pisze:tylko chyba 30A tam jest...
Dzięki wielkie tak jak kolega napisał jest to bezpiecznik 40A , chociąż schematy w necie pokazują że powinna być 30A. Wymienię tak jak było mam nadzieję, że będzie dobrze.
Dzięki za szybkie porady
Dzięki za szybkie porady
- Qto
- _
- Auto: MK 4
- Silnik: ASZ
- Kontakt:
właśnie wg schematów sprawdzałem... byłem patrzeć u mnie pod maską, też jest 40Acrix91 pisze:chociąż schematy w necie pokazują że powinna być 30A
Czy może być bezpiecznik taki jak na zdjęciu z aukcji http://allegro.pl/bezpiecznik-swiec-zar ... 11869.html" onclick="window.open(this.href);return false; ?
U mnie w mieście innych nie ma a nie chce mi sie czekać na przesyłke z allegro, ale jeśli lepiej zamówić tamten to wolę zaczekać.
U mnie w mieście innych nie ma a nie chce mi sie czekać na przesyłke z allegro, ale jeśli lepiej zamówić tamten to wolę zaczekać.
Jak go zmieścisz to może wytrzyma jednak co ORI to ORI
Rozmiarowo właśnie jest taki sam
w ogóle wymieniłem bezpiecznik numer 16 w kabinie i wentylatory zaczęły działać. Może wiecie od czego dokładnie jest bezpiecznik przedstawiony na zdjęciu w pierwszy poście ?
w ogóle wymieniłem bezpiecznik numer 16 w kabinie i wentylatory zaczęły działać. Może wiecie od czego dokładnie jest bezpiecznik przedstawiony na zdjęciu w pierwszy poście ?
Odsyłam tu viewtopic.php?f=140&t=515814" onclick="window.open(this.href);return false;