Witam wszystkich...mam pytanie jak poznac kiedy komputer pracuje w trybie awaryjnym?a kiedy nie,i czy mozna ten tryb samemu wyłaczyc?
IN 02 to widac u mnie po właczeniu stacyjki-ma to jakis wpływ na jazde,itp.
Dodam ze wymieniłem lambde ponoc działa ale nic sie nie zmieniło,tj.ani spalanie,ani osiagi
Pozdrawiam
MK3 GTI jak poznac kiedy komputer chodzi w trybie awaryjnym
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
IN 02 to nie tryb serwisowy tylko informacja o konieczności dokonania "dużego" przeglądu. Nasze autka mają taka fajną opcję że informują o wymianie oleju (wtedy pojawia się OIL), małym przebiegu (IN 01) i właśnie jak napisałes IN 02. Jest to tylko informacja, poszukaj na forum w jaki sposób usunąc inspekcję bo teraz juz dokładnie nie pamiętam.Kombinacja klawiszy od zegarka i włączanie stacyjki.
Jak nie znajdziesz to daj znać opisze wszystko dokładnie step by step.
IN 02 to nie tryb serwisowy tylko informacja o konieczności dokonania "dużego" przeglądu. Nasze autka mają taka fajną opcję że informują o wymianie oleju (wtedy pojawia się OIL), małym przebiegu (IN 01) i właśnie jak napisałes IN 02. Jest to tylko informacja, poszukaj na forum w jaki sposób usunąc inspekcję bo teraz juz dokładnie nie pamiętam.Kombinacja klawiszy od zegarka i włączanie stacyjki.