Z góry dziękuje za pomoc.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

Dziś musze coś wykąbinowac...Kumpel polecił mi żeby sie nie bawił tylko zrobił odpalanie z guzika (zapłon i wciska sie guzik) Nie wiem jak chce to zrobić ale zaoferował sie że jutro mi to zrobi chyba że pomożecie mi znaleść prawdziwą usterke.
 Dziś musze coś wykąbinowac...Kumpel polecił mi żeby sie nie bawił tylko zrobił odpalanie z guzika (zapłon i wciska sie guzik) Nie wiem jak chce to zrobić ale zaoferował sie że jutro mi to zrobi chyba że pomożecie mi znaleść prawdziwą usterke.
 .Ktoś jeszcze może wie jaka może być inna ewentualna diagnoza takiego stanu? Bo jak nie bedzie to kostka stacyjki to chyba głowe o kierownice se rozwale...Czekam na opinie i pozdrawiam.
.Ktoś jeszcze może wie jaka może być inna ewentualna diagnoza takiego stanu? Bo jak nie bedzie to kostka stacyjki to chyba głowe o kierownice se rozwale...Czekam na opinie i pozdrawiam.

Wymieniona i odpala bez zadnych problemów !
 Wymieniona i odpala bez zadnych problemów !  Wywaliłem kolumne kierowniczą bo było najłatwiej cała operaja z montażem we 2 osoby niecałe 2 h
 Wywaliłem kolumne kierowniczą bo było najłatwiej cała operaja z montażem we 2 osoby niecałe 2 h  Tak jak niektórzy piszą że można bez wyjomowania tylko kombinowanie nie opłaca sie szybciej wywalic wszysko a odrazu zrobiłem se korekte na kierownicy i mam prostą podczas jazdy na wprost
 Tak jak niektórzy piszą że można bez wyjomowania tylko kombinowanie nie opłaca sie szybciej wywalic wszysko a odrazu zrobiłem se korekte na kierownicy i mam prostą podczas jazdy na wprost  Dzięki wszystkim za pomoc do zamknięcia
 Dzięki wszystkim za pomoc do zamknięcia 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości