Witam:)
Zakupiłem dzisiaj do swojego Varianta kpl foteli z Golfa 3D( nie zorientowałem sie podczas ogledzin) i wszystko cacy ale tylne oparcie jeswt około 1,5 cm ponad siedziskiem i nie zamykaja sie rygle u góry.Moje pytanie brzmi czy musze kupic tylne fotele od wersji kombi czy od 5D tez pasuja normalnie?? Miał juz ktos taki problem?? Jesli temat juz był to sorki
pozdrawiam
Tylna kanapa z 3D do Variant.Problem z oparciem
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Bartek1987
- Nowicjusz
- Kontakt:
- Bartek1987
- Nowicjusz
- Kontakt:
na serio nikt nie ma o tym zadnej wiedzy????????
GOLF RULEZ!!!
Ja robiłem przekładkę w moim variancie to z 5d mi przeszły bez problemu fotele, zobacz czy wpadły Ci te dolne rygle w dziury w budzie - tam te zapadki mega ciężko chodzą jak nie były ruszane, ja musiałem śrubokrętem otwierać potem siedzenie wsadzać, może dlatego odstają.
- Bartek1987
- Nowicjusz
- Kontakt:
Sprawa wyjasniona.W Fotelach z wersji 3D dolne rygle sa wspawane troszke nizej (około 1 cm) i dlatego nie pasuja.Musiałem przełozyc tylni panel z oparcia od starych foteli i teraz jest ok. Nie zmienia to faktu,ze oficjalnie trzeba powiedziec,ze oparcie tylnej kanapy z wersji 3D NIE PASUJE do wersji 5D. pozdrawiam
GOLF RULEZ!!!