Witam,
czy ma ktoś z Was "patent" na nagrywanie plików przeznaczonych do odtwarzania w radiu samochodowym tak, aby odtwarzane były w zadanej kolejności (np. alfabetycznie lub wg nr ścieżki)? Zwykle kolejność odtwarzania z USB jest chronologiczna w obrębie folderu (nowe pliki na końcu) - takie rozwiązanie bywa irytujące w niektórych przypadkach.
Szukam jakiegoś narzędzia, które pozwoli wykonać operację kopiowania automatycznie wg nazwy pliku.
Z góry dzięki za pomoc.
Nagrywanie mp3 do auta (USB/CD)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Kolejność zależy od radia , a nie od kolejności ...JVC (921) leci alfabetycznie , a Clarion (cz702)od kolejności ładowania na pendriva .
Stąd moje pytanie... jak załadować w kolejności alfabetycznej i uniezależnić się od radia
Sprzedam 2 głośniki 16,5cm BLAUPUNKT BGx 663 HP (stan idealny)
Raczej tego nie przeskoczysz. JVC nawet na kartonie o tym wspomina. Jakie masz radio? Jak ono Ci układa utwory? Jeśli alfabetycznie , to za problem inaczej nazwać foldery? Jeśli układa według kolejności dodania , to też przecież można w 5 min na kompie zmienić .
Mam radyjko ALPINE i odtwarza ono pliki chronologicznie, co jest także w manualu opisane. W 5 minut można nagrywać pliki pojedynczo ale jestem leniwy i szukam rozwiązania, które mi to ułatwi i pozwoli zrobić to w 5 sekund
Sprzedam 2 głośniki 16,5cm BLAUPUNKT BGx 663 HP (stan idealny)