Mokre pasy w Golfie 2

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Mokre pasy w Golfie 2

Post autor: To_mas » śr sie 23, 2006 23:32

Witam zastanawia mnie dlaczego w moim Mk2 pasy od strony pasazera z przodu są wilgotne ??? jak sie tam moze dostawać woda ?? a moze poprostu wyjąc znaczy wisunąć i zapiąć je na noc to im przejdzie ?? Tylko czy spręzynka sie nie naciągnie ??:/

i qrw.... jeszcze raz mi sie ktos dopier i usunie mi temat to sie wqrwie !!! chyba ze 100 tematów napisałem i nagle mi moderator sie dopierd... do tego ze nie właściwie tamaty daje !!!
No bez jaj ludzie pilnujcie innych bo są duzo gorsze !!

Gitner
VW Baron
VW Baron
Auto: Szukam... i NC700X

Re: Mokre pasy w Golfie 2

Post autor: Gitner » śr sie 23, 2006 23:41

To_mas pisze:i qrw.... jeszcze raz mi sie ktos dopier i usunie mi temat to sie wqrwie !!! chyba ze 100 tematów napisałem i nagle mi moderator sie dopierd... do tego ze nie właściwie tamaty daje !!!
Cytuje regulamin:

3. PRECYZUJ TEMATY! Jeśli ważna informacja jest jaki silnik posiadasz prosi się również o uwzględnienie tego w temacie (np. [mk2 TD] problem z pompą paliwa, [mk2 RF] problem z gaźnikiem, [mk4 ARL] dymienie auta), w innym wypadku wystarczy napisać na przykład: [mk2] wymiana rozrządu, [vento] jak wymienić nagrzewnicę?. NIEPRECYZOWANE TEMATY SĄ BEZWZGLĘDNIE KASOWANE!

Podsumowujac nie zastosowales sie do regulaminu i o co masz pretensje?
No bez jaj ludzie pilnujcie innych bo są duzo gorsze !!
Wszystkich sie pilnuje - ale jesli wszyscy beda tak reflektowac regulamin to smietnik bedzie zawsze.

Gitner

[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 11:43 pm ]
PS: Nowy regulamin jest od niedawna, ale malo kto kwapi sie przeczytac podwieszony temat. Co z tego ze napisales 100 tematow.. kiedys pisalo sie jak popadnie, teraz utworzono regule pisania tematow ulatwiajaca wyszukiwanie.

2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!

To_mas
Mistrz KieroVWnicy
Mistrz KieroVWnicy
Kontakt:

Post autor: To_mas » śr sie 23, 2006 23:49

Gitner, moj temat był taki "Pasy mk2 3D" a w opisie tematu "Dlaczego są wilgotne lub nawet mokre ://" więc na moj rozum nawet nie musiał bym pisać w środu tematu nic bo mozna było wsio praktycznie przeczytać patrząc na tematy !!!!! Mi sie wydaje ze ciut przegiąłeś :P serio

[ Dodano: Sro Sie 23, 2006 23:49 ]
pozdro

Gitner
VW Baron
VW Baron
Auto: Szukam... i NC700X

Post autor: Gitner » śr sie 23, 2006 23:56

Wciaz nie rozumiesz sedna sprawy: YGD sprecyzowal: najpierw podajesz model auta [MK2] a potem tresc tematu np: "[MK2] mokre pasy" wowczas kolego korzystajac z wyszukiwarki wystarczy podac "[MK2] mokre pasy" i znajde temat dotyczacy mokrych pasow w MK2 a nie 100 roznych tematow z czego 90% wynikow bedzie niezadowalajacych - rozumiesz? Czy tak trudno zauwazyc w dziale "Techniczne" jak to wyglada? Wg mnie przejrzyscie bo od razu widze jakiego auta temat sie tyczy i jesli nie znam sie na MK1 nie wchodze, a w wielu tematach jest tak ze aby dowiedziec sie jakiego auta sie temat tyczy musze polowe postow przeczytac, bo gosc zapomnial podac dane auta - to sie tyczy tego zapominalskiego ogolu.. Nie od razu Rzym zbudowano ale uwagi kieruje sie do wszystkich lamiacych regulamin i powoli przynajmniej w "Technicznych" robi sie porzadek.

Cytuje LINK w ktorym sam przywolujesz usera do przestrzegania REGULAMINU.

Gitner

2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”